Oude Larenseweg 16, EPSE

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

BUITEN BINNEN HANDBEREIK!

Oorspronkelijk in de 30-jaren gebouwd landhuis dat is aan- en uitgebouwd tot royale en verrassende gezinsvilla met vrijstaande berging, garage en carport. Hier vindt u alle ruimte om te werken en wonen, o.a. door het souterrain dat ruimte biedt voor bijvoorbeeld fitness, als mancave of werk- c.q. muziekkamer. De woning beschikt over 2 badkamers, waardoor er een mogelijkheid is om volledig gelijkvloers te wonen. Een goed verzorgd geheel waarbij modernisering tot de mogelijkheden behoort. Het perceel van bijna 5.000 m², vergelijkbaar met de oppervlakte van een hockeyveld, biedt een statige trap vanaf de poort over het grindpad naar het huis dat op een fenomenale open plek in de parkachtige bostuin ligt. Het riante achterterras heeft een perfecte zonligging op het zuidwesten en kijkt uit over het gazon naar de weelderige bostuin met fraaie, oude bomen zoals rode beuk, kastanje en eik. Volop privacy en optimale flora en fauna. Op één van de mooiste locaties in het Epserbos gelegen op loopafstand van het dorpje Epse (gemeente Lochem), gesitueerd tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer op de grens van Gelderland en Overijssel. Epse heeft een directe busverbinding naar beide stations van de Hanzesteden en ligt op steenworpafstand van de snelweg A1 op ca. een uur rijden van Amsterdam. De drukte van de stad binnen hand bereik, maar ruimtelijk, groen en comfortabel wonen.

Direct vanuit de woon- en eetkamer te bereiken groot zonneterras (boven het souterrain) dat perfect ligt op het zuidwesten en een grandioos panorama biedt over de achtertuin. Dit wordt extra onderstreept door de licht verhoogde ligging ten opzichte van het gazon. De helft van het halve hectare grootte perceel onttrekt zich aan het oog achter de weelderige groen bosschage, maar biedt een schitterende rondgang over eigen terrein met grote, imposante bomen.

Souterrain: Zowel van binnen- als buiten te bereiken souterrain dat in 1978 naast de bestaande bebouwing is ingegraven. Vanuit de tuin- annex slaap- of werkkamer via vaste trap te bereiken multifunctionele ruimte is zeer geschikt als kantoor, werkplek, fitnessruimte, mancave of gewoon logeerkamer met schuifpui naar eigen buitenruimte. Wijnkelder. Bijkeuken annex wasruimte.
2e Provisiekelder (onder de hal).
Begane grond: Hal met glas-in-lood ramen, garderobehoek en toegang tot oorspronkelijke provisiekelder. Toilet met wandcloset en fontein. Uitgebouwde woonkamer met natuursteenvloer, koper beklede openhaard partij en schuifpui naar terras. Naar achter uitgebouwde, complete eetkeuken met composiet werkblad en schuifpui naar terras. Dubbele deuren naar tuin- annex slaap of werkkamer met toegang tot het souterrain, plavuizen vloer en openhaard. Achterportaal met achteringang. Standaard badkamer met bad, wastafel en toilet.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers waarvan één met eigen inloopkast en wastafel en één met toegang tot het balkon. Moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en tweede wandcloset. Balkon met toegang tot bergzolder. Bergzolder met CV opstelplaats.
2e Verdieping: Schuiftrap naar bergzolder.

Bouwjaar: 1938. Perceel: 4.922 m². Inhoud: ca. 920 m³. Woonoppervlakte: ca. 230 m². Nefit HR-CV combiketel (2019).
Gedeeltelijk dak- en glasisolatie. Energielabel: in aanvraag. Bijzonderheden: Ouderdoms- en zelf-niet bewoningsclausule van toepassing.

lees meer +
€ 950.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Oude Larenseweg 16 - EPSE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 950.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    landhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1938
  • Woonoppervlakte:
    230 m²
  • Perceeloppervlakte:
    4922 m²
  • Inhoud:
    920 m³