Middenweg 6, EPSE

Middenweg 6 - Epse

KARAKTERISTIEK LANDHUIS!

Karakteristiek, vrijstaand landhuis ‘De Mispelbloem’ met dubbele garage, carport en berging. Dit rijkelijk gedetailleerde landhuis is gebouwd in de jaren-50 en beschikt over het complete woongenot (slaap- en badkamer, alsmede een separate werkkamer) op de begane grond. De verdieping beschikt over vier slaapkamers en een 2e badkamer. De sfeervolle veranda biedt, naast de werk-, eet- en woonkamer, een grandioos uitzicht op uw eigen tuin. Maar liefst 6.000 m² eigen grond met een fraai aangelegde siertuin, meerdere terrassen, wandeling in uw eigen bostuin, maar bovenal privacy en rust. Statige opgang vanaf de Middenweg welke centraal in lommerrijke villawijk het Epserbos is gesitueerd met directe uitloop in de natuur.
Gewilde ligging op enkele autominuten van de snelweg A1 en fietsafstand van de Hanzestad Deventer.

Aan de achterzijde heerst rust en geniet u van de privacy, welke af en toe wordt “verstoord” door een nieuwsgierige eekhoorn. Dankzij de veranda, welke verhoogd ligt ten opzichte van de tuin en volledig in stijl is aangebouwd, geniet u nog langer van het buitenleven. Tevens kijkt u uit over uw eigen gazon met symmetrische borders en hagen welke soepel overvloeien in de bostuin.
De tuin (zowel voor- als achterzijde) beschikt over verschillende tappunten die van grondwater worden voorzien door twee grondwaterpompen.

Via de met grind bedekte, halve circulair drive rijdt u fraai aan op het prachtige landhuis met dubbele garage en carport.
U kunt rondlopen in uw eigen kruidentuin, langs de lange vijver met gemetselde rand, of langs de verschillende loof- en naaldbomen, leilinden, rododendrons, hortensia’s of op avontuur in de bostuin met lange paden. Dagelijks genieten van uw eigen flora en fauna.

Indeling:
Onderverdieping: Provisie- wijnkelder in twee compartimenten met toegang vanuit de hal.
Begane grond: Vestibule. Centrale hal. Klassiek toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren, parketvloer, balken plafond en openhaard met zandstenen schouw. Aansluitend de eetkamer tevens met parketvloer, openslaande terrasdeuren en een vaste kast. Dichte keuken met inbouwapparatuur en plavuizenvloer. Bijkeuken voorzien van vaste kasten, wasmachineaansluiting, gootsteen en zijentree. Tuingerichte werkkamer met parketvloer, stijlvolle vaste kastenwand en openslaande terrasdeuren. Tuingerichte slaapkamer met PVC-vloer, vaste kast, openslaande terrasdeuren en doorloop naar kleedruimte. Kleedruimte met vaste kastenwand. Badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, wastafelmeubel, vaste kast en 2e toilet.
In 2021 is het binnen schilderwerk grotendeels gedaan, is de keuken gerenoveerd, zijn de parketvloeren geschuurd, is de slaapkamer beneden en de 1e verdieping voorzien van een nieuwe PVC-vloer en geolied en is de trap gerenoveerd.
1e Verdieping: Overloop met dakkapel. Doorloop met vaste kasten wand. Vier slaapkamers, waarvan meerdere met vaste kasten en één slaapkamer beschikt over een kast inclusief wastafelmeubel. Bergruimte. Tweede badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet.
Gehele eerste verdieping voorzien van nieuwe PVC-vloer.

Bouwjaar: 1953. Perceel: 6.035 m². Inhoud: ca. 835 m³. Woonoppervlakte: ca. 218 m².
Verwarming: Nefit Topline HR CV (2014). Isolatie: Dak-, muur- en gedeeltelijk glas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 1.195.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Middenweg 6 - EPSE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.195.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    landhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1953
  • Woonoppervlakte:
    218 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6035 m²
  • Inhoud:
    835 m³