Het Wilgert 12, EPSE

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Het Wilgert 12 - Epse

WONING MET 2 BADKAMERS EN 5 SLAAPKAMERS!

Uitgebouwde hoekwoning met parkeerplaats op eigen oprit en vrijstaande tuinberging met overkapping gelegen op een ruim perceel. Met aan de voorzijde een fraai uitzicht, is deze woning zeker uniek te noemen!
De woning biedt het gehele woonprogramma op de begane grond (slaap- en badkamer) en heeft op de verdiepingen nog eens 4 slaapkamers. Duurzaam wonen dankzij de zonnepanelen en de kunststofkozijnen.
Deze woning is ideaal voor bijvoorbeeld een groot (samengesteld) gezin of voor een praktijk aan huis. Gelegen in het leuke dorp Epse, welke is omringd door prachtige bossen, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en genieten van de natuur. Binnen een paar autominuten bent u bij de snelweg A1 of in de gezellige Hanzesteden Deventer/Zutphen.

Bent u opzoek naar een royale hoekwoning met een slaap- en badkamer beneden en met een prachtig zicht aan de voorzijde? Zoek dan niet langer en kom snel kijken!

De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten, is sfeervol en heeft een speelse indeling. Er zijn diverse terrassen met zitjes en vijvers aanwezig, ook een eigen (mini) ‘boomgaard’. De vrijstaande berging heeft een overkapping, waar u ook beschut kunt zitten.
Op de eerste verdieping kunt u genieten van de rust op het balkon. Aan de voorzijde heeft u een eigen parkeerplek op de oprit.
Er is genoeg te beleven met de vogels in de tuin of de kikkers in de vijvers, voor de kinderen zijn er 2 grote speeltuinen op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: Hal met kelderkast. Toilet met fontein. Uitgebouwde, lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde, laminaatvloer , een airco en openslaande tuindeuren. Keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, Silkstone aanrechtblad, inbouw Miele koffiezetapparaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast met vrieslades en airco. Bijkeuken met vaste kasten, aanrecht met wasbak, tegelvloer, wasmachine- en drogeraansluiting en deur naar de tuin. Nette badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Slaapkamer welke via de badkamer te bereiken is.
De woonkamer is voorzien van een airco, een rolluik (straatzijde) en screens (tuinzijde).
1e Verdieping: Overloop met vaste kast en airco. Drie slaapkamers waarvan één met toegang tot balkon (tuinzijde) en één met rolluik (straatzijde). 2e badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel. Er is eventueel ook een extra toilet te realiseren.
2e Verdieping: Overloop met dakraam. Berging met CV opstelplaats. Extra slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en dakramen. Achter de knieschotten is er voldoende bergruimte.

Bouwjaar: 1968. Perceel: 298 m². Inhoud: ca. 490 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Verwarming: HR-CV Remeha (2007).
Isolatie: muur-, dak- en gedeeltelijk vloerisolatie en grotendeels dubbelglas. Energielabel: A.

lees meer +
€ 300.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Het Wilgert 12 - EPSE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1968
  • Woonoppervlakte:
    130 m²
  • Perceeloppervlakte:
    298 m²
  • Inhoud:
    490 m³