Meergaardenweg 4, EIBERGEN

Eibergen - Meergaardenweg 4a

ROYAAL HERENHUIS MET KARAKTER

Op steenworp afstand van het centrum van Eibergen, aan een rustige weg, ligt dit royale geschakelde HERENHUIS met inpandige garage/berging.
Dit HERENHUIS heeft een karaktervolle uitstraling met fraaie raamverdelingen en robuuste bakgoten en dak overstekken.
Het geheel maakt een verzorgde indruk en verkeert in een goede staat van onderhoud. In 2011 is er een enorme dakkapel op de 2e verdieping geplaatst waardoor er hier
2 extra grote slaapkamers zijn ontstaan en 2e badkamer. Aan verduurzaming is ook gedacht! In 2015 zijn er namelijk 24 zonnepanelen geplaatst.

Aan de voorzijde van de woning is een oprit gerealiseerd geschikt voor het stallen van 2 auto’s naast elkaar. Daarnaast een aangelegd stukje tuin met onder andere gazon, diverse bomen en het toegangspad naar voordeur en achtertuin.
Via de langszij is de fraai aangelegde achtertuin bereikbaar. De achtertuin is voorzien van een overdekt terras, vijverpartij, schuur, diverse borders en een gazon. Voor de zon of meer licht kan de terrasoverkapping (voorzien van zonnescreens) worden geopend.
De achtertuin kent een uitstekende zonligging op het zuidwesten.

Indeling:
Entree, hal met trap en meterkast met aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen. Royale U-vormig living met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer en aan de achterzijde een tuingerichte eetkamer met openslaande tuindeuren naar overdekt terras. Naast de eetkamer bevindt zich de open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van alle inbouwapparatuur (Miele) te weten: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser op hoogte. Via openslaande tuindeur is ook hier het overdekte terras bereikbaar.
Tussenhal met toegang tot toiletruimte voorzien van hangcloset en wasfontein. Praktische bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van wasmachine en wasdroger.
Inpandige garage/berging met sectionaaldeur, separate loopdeur, keukenblok met spoelbak en kastenwand.
De vloer in living en keuken is voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 2 royale slaapkamers van circa 21 respectievelijk
circa 18 m². Luxe en complete 1e badkamer (2017) met whirlpool, inloopdouche,
2e hangcloset, badkamermeubel met dubbele wastafel en designradiator.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping met kleine overloop, cv-kast en royale 3e en 4e slaapkamer met enorme dakkapel. Tevens is er op deze verdieping een 2e badkamer (2011) aanwezig met inloopdouche,
3e hangcloset, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator.
Vliering met ruime bergingsmogelijkheden.

Bouwjaar: 2004. Perceel: 371 m². Inhoud: ca. 663 m³. Woonoppervlakte: ca. 176 m².
Externe bergruimte: ca. 5 m². Verwarming: Atag HR (2018). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ beglazing. Energielabel: A

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Meergaardenweg 4 a - EIBERGEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    176 m²
  • Perceeloppervlakte:
    371 m²
  • Inhoud:
    663 m³