Geesinksbrink 8, EIBERGEN

LEVENSLOOPBESTENDIG WONING AAN DE RAND VAN EIBERGEN

Ontdek de perfecte harmonie van comfortabel wonen en serene rust op deze idyllische locatie en toch dichtbij alle voorzieningen die u nodig hebt.

Slaapkamer en badkamer op de begane grond!

Dit charmant geschakelde huis verwelkomt u met een warme ambiance zodra u binnenstapt. De ruime indeling en doordachte architectuur zorgen voor een huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van gezelligheid. De modern open keuken met bar, knusse woonkamer met gashaard, een zithoek met schuifpui naar tuin creëren een open en uitnodigende sfeer. De huidige eetkamer kan ook dienst doen als slaapkamer met daarnaast gelegen badkamer en een separaat toilet. Dit huis is dus op de toekomst voorbereid om levensloopbestendig te wonen. In de fraai aangelegde en vrij gelegen achtertuin met vijver en overdekt terras kunt u heerlijk ontspannen.
Energielabel A en de woning beschikt over maar liefst 21 zonnepanelen (huur).
Ontdek het pittoreske Eibergen en geniet van het mooie Achterhoekse dorpsleven.

PERCEEL:
Een verzorgde aangelegde achtertuin met sierbestrating, Oosterse invloeden, een vrijstaande schuur, een prachtig aangelegde vijver van formaat. Een terras in de open lucht, onder een zonnescherm bij schuifpui of beschut onder de overkapping/veranda met bar, elektra en tv aansluiting, het kan allemaal. Hier kunt u even helemaal ontspannen, het vakantiegevoel vast houden, uw familie en vrienden uitnodigen voor een gezellig buitenmoment en onvergetelijke barbecues. Genieten met een grote G.
Aan de voorzijde van de woning een tuin met eigen oprit met parkeergelegenheid.

INDELING:
Begane grond:
Overdekt entree, in de hal met garderobe.
Open moderne keuken met robuust houten werkblad, bar en inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, inductie kooktoestel, afzuigkap, combi oven en koelkast. Provisiekast.
Tuingerichte en uitgebouwde woonkamer met sfeervolle gashaard en grote schuifpui welke toegang geeft tot de fraaie achtertuin.
Naast de uitgebouwde woonkamer bevindt zich de huidige eetkamer. Deze eetkamer kan tevens uitstekend gebruikt worden als slaapkamer. Vanuit de eetkamer is de tussenhal te bereiken met toegang tot de moderne badkamer (2020) met luxe inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator. Separate toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein.
Praktische bijkeuken met de aansluitingen van het witgoed en keukenblokje met wasbak met koud en warm water. Berging en aangebouwde en in spouw uitgevoerde uitgebouwde stenen garage met nieuwe geïsoleerde kunststof garagedeuren.
1e verdieping:
Overloop met Velux-dakraam en toegang tot berging. 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een ruime vaste kastenwand en toegang tot royaal dakterras met uitzicht op tuin en achtergelegen landelijk gebied.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1986. Perceel: 330 m². Inhoud: ca. 548 m³. Woonoppervlakte: ca. 137 m². Overige inpandige ruimte: ca. 15 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 15 m². Externe bergruimte: ca. 16 m². Verwarming: Nefit HR-combi, bouwjaar: 2016. Isolatie: vloer-/muur-/dakisolatie en grotendeels isolatieglas. Energielabel: A.

lees meer +
€ 409.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Geesinksbrink 8 - EIBERGEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 409.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1986
  • Woonoppervlakte:
    137 m²
  • Perceeloppervlakte:
    330 m²
  • Inhoud:
    548 m³