Kokstraat 23, EEFDE

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

VERRASSEND EN SPEELS!

Karakteristiek, uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met dakkapel en royale (eenvoudige) schuur. Deze sfeervolle 30-er jaren woning is flink na-geïsoleerd en is voorzien van een comfortabel energielabel C voor een hoog wooncomfort.
Rijkelijk voorzien van stijlkenmerken zoals glas-in-lood, hoge plafonds en paneeldeuren. Riante, tuingerichte woonkeuken en de mogelijkheid om een afsluitbare extra (werk)kamer te realiseren op de begane grond. Dankzij de twee slaapkamers op de verdieping en een bergzolder uitermate geschikt voor een klein gezin. De diepe achtertuin op het Noorden biedt altijd een zon- of schaduwterras en beschikt over een grote, multifunctionele schuur aan de achterzijde. Aan een nostalgisch, klinkerverhard straatje in het “oude” Eefde prachtig gelegen met parkeren op eigen terrein en op loopafstand van basisschool, supermarkt en het buitengebied. Kortom, fijn wonen.

Aan de voorzijde ruimte om één auto op eigen terrein te parkeren.
Eigen opgang naar achteren. De diepe achtertuin is gesitueerd op het Noorden en biedt veel mogelijkheden. De bijna 7,5 meter brede, eenvoudige schuur biedt voldoende ruimte voor werkplaats, werkplek of een gezellige veranda. In deze tuin is er voldoende ruimte voor kippen, een moestuin of houtopslag voor de eigen kachel.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder (6 m²) vanuit de hal te bereiken.
Begane grond: Hal. Lichte woonkamer met balken plafond, vaste kasten, stookkanaal en een (nog af te sluiten) werkkamer annex voorkamer. Woonkeuken welke is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. De woonkeuken heeft openslaande tuindeuren en een lichtkoepel. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, tuindeur en tweede lichtkoepel. Toilet met wandcloset en fontein.
1e Verdieping: Overloop. Twee ruime slaapkamers waarvan één met dakkapel en vaste kast. Complete badkamer met ligbad, douche, wastafel, 2e wandcloset en vloerverwarming.
2e Verdieping: Vlizotrap naar bergzolder met dakraam.

Bouwjaar: 1928. Perceel: 250 m². Inhoud: ca. 390 m³. Woonoppervlakte: ca. 96 m².
Verwarming: Intergas HR-CV (2015). Isolatie: Dak-, muur-, gedeeltelijk vloer- en glas. Energielabel: C.

Maak snel een afspraak om deze leuke woning te bekijken: 0573-432 432.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kokstraat 23 - EEFDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1928
  • Woonoppervlakte:
    96 m²
  • Perceeloppervlakte:
    250 m²
  • Inhoud:
    390 m³