Kapperallee 73, EEFDE

Kapperallee 73 - Eefde

JAREN 30-WONING OP RUIM PERCEEL!

Half vrijstaande jaren 30 woning met eigen oprit, vrijstaande garage en fietsenschuur gelegen op een ruim perceel met aan de achterzijde een prachtig weids uitzicht over de weilanden. De glas in lood ramen, en-suite deuren, graniet op de vloer en erkers geven de jaren 30 uitstraling. Vanuit de keuken en woonkamer kunt u genieten van het mooie uitzicht aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een werkkamer die via de en-suitedeuren toegang geeft tot de ruime living met houtkachel. Er is veel licht in huis door de vele ramen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer. Op de ruime tweede verdieping is een vierde slaapkamer en veel bergruimte. De woning ligt aan de doorgaande weg en op fietsafstand van het dorp Eefde waar meerdere winkels zijn, zoals een supermarkt en bakker en er zijn twee basisscholen. In het dorp bevindt zich Landgoed Het Haveke, opengesteld voor een wandeling in de Engelse tuin en het bos. Of wandel eens langs het Twentekanaal naar de sluis. De afstand tot hanzestad Zutphen is slechts vier kilometer.

In de diepe achtertuin kunt u in alle vrijheid van het prachtige uitzicht genieten. De tuin is voorzien van veel groen en heeft ook een leuk tweede terras. Van de carport in de achtertuin kun je bijvoorbeeld een veranda maken. In de vrijstaande garage zit de wasmachine-aansluiting en hangt de CV ketel.

Indeling:
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren, houtkachel (deze is eventueel ter overname), glas in lood ramen en erkers. Vanuit de woonkamer loopt u door de en-suite deuren naar de werkkamer. Woonkeuken met granieten aanrechtblad, inbouwapparatuur en deur naar het terras. Alle ramen en deuren aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.
1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met wastafel en de andere met vaste kast. Badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Alle ramen op de deze verdieping zijn voorzien van rolhorren.
2e verdieping: Overloop met bergruimte. Ruime slaapkamer met ramen in de zijgevel, dakraam en inloopkast.

Bouwjaar 1933, Perceel 543 m², Inhoud ca. 488 m³, Woonoppervlakte ca. 141 m² , Verwarming HR-CV Nefit (2017), Isolatie Dubbel glas, dak- en muurisolatie en gedeeltelijk vloerisolatie, energielabel F

lees meer +
€ 335.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kapperallee 73 - EEFDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 335.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1933
  • Woonoppervlakte:
    141 m²
  • Perceeloppervlakte:
    543 m²
  • Inhoud:
    488 m³