van Limburg Styrumstraat 24, BORCULO

RUIM WONEN MET 3 WOONLAGEN EN LABEL B

Deze ruime tussenwoning met dakopbouw ligt aan een rustige doorgaande weg in woonwijk “Noord” met een leuk centrum, het fraaie buitengebied en de meanderende rivier de Berkel op loopafstand.

Door de open keuken is er op de begane grond een heerlijk grote leefruimte ontstaan. De houtkachel zorgt in de winter voor extra gezelligheid en warmte en in de zomer kun je tot in de late uurtjes heerlijk genieten onder het overdekt terras. Door de aanwezige dakopbouw op de 2e verdieping is er een extra woonlaag ontstaan met een royale zolderkamer.
De woning is voorzien van onderhoudsarme kunststof raam-/ en deurkozijnen. Het woonkamerraam aan de voorzijde en alle raamkozijnen op de 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken.

PERCEEL:
Strakke voortuin met mogelijkheid om je auto te parkeren, veranda met groenen een geplaveid pad naar de voordeur.
Gezellige achtertuin met een flink overdekt terras, een strak beklinkerd terras en de aangeplante borders zorgen voor het nodige groen.
Tevens staat er in de achtertuin een grote stenen schuur voorzien van elektra en met extra grote multifunctionele openslaande deuren in de gevel.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, Toiletruimte met hangcloset, trapkast met provisieruimte. Doorzonwoonkamer met sfeervolle houtkachel. Open keuken met moderne hoek opgestelde keukeninrichting met composiet werkblad en inbouwapparatuur: inductiekooktoestel, oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koel-vrieskast. Via de openslaande tuindeur is de onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras en achterom te bereiken. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot drie goed bemeten slaapkamers van circa 9, 10 en 12 m². Complete badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel, 2e hangcloset en designradiator.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare royale 4e slaapkamer met nokverhoging. Naast de slaapkamer is hier veel bergruimte aanwezig.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1967. Perceel: ca. 143 m². Inhoud: ca. 378 m³. Woonoppervlakte: ca. 103 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 18 m². Externe bergruimte: ca. 14 m². Verwarming: HR CV combi-ketel (bouwjaar:2011). Isolatie: vloer-/muur-/dakisolatie en deels HR++ glas. Energielabel: B. Bijzonderheden: 10 zonnepanelen.

lees meer +
€ 250.000,-kosten koper
Brochure downloaden
van Limburg Styrumstraat 24 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 250.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    143 m²
  • Inhoud:
    378 m³