van Coeverdenstraat 26, BORCULO

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Borculo - Van Coeverdenstraat 26

FRAAIE TWEEKAPPER MET 5 SLAAPKAMERS

Op een rustige en kindvriendelijke locatie in het Achterhoekse Berkelstadje Borculo ligt deze uitgebouwde tweekapper met vrijstaande stenen schuur met zolder,
2 parkeerplaatsen op eigen grond en keurige aangelegde voor-/ en achtertuin. De woning is keurig onderhouden en op de begane grond is naast de royale woonkamer een woonkeuken aanwezig met openslaande tuindeuren.
Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers en op de 2e verdieping nog een 5e slaapkamer. De vloeren van de keuken en bijkeuken zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

Aan de voorzijde en achterzijde treft u goed verzorgde tuinen aan met diverse borders, hagen en sierbomen. Aan de straatzijde is een parkeervoorziening gecreëerd en kunnen 2 auto’s naast elkaar geparkeerd worden.
In de achtertuin zijn 2 terrassen gerealiseerd waarop u lekker van uw hapje en drankje kunt genieten.

Indeling:
Begane grond
Overdekt entree, hal, trapkast, toiletruimte met hangcloset en wasfontein. Royale woonkamer met parketvloer, grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en een openslaande tuindeur naar terras.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkeuken met openslaande tuindeuren en hoekopgestelde keukeninrichting met apothekerskast en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: 5-pitsgaskooktoestel, afzuigkap,
oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Aansluitend treft u de bijkeuken aan met vaste kasten, aansluitingen ten behoeve van het witgoed en ook een openslaande tuindeur.
In de keuken en bijkeuken is de vloer afgewerkt met een praktische plavuizen vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers met keurige novilonvloeren. 2 slaapkamers voorzien van een vaste kast, 1 slaapkamer met berging achter de knieschotten en 1 slaapkamer voorzien van een rolluik. Badkamer met douche, 2e hangcloset en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare voorzolder met opstelling van cv-ketel en boiler en bergruimte.
Ruime 5e kamer met Velux-dakraam.

Bouwjaar: 1986. Perceel: 262 m². Inhoud: ca. 487 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 9 m².Externe bergruimte: ca. 25 m². Verwarming: Nefit HR, Ecomline (2001).
Isolatie: glas-, vloer-, muur- en dakisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 330.000,-kosten koper
Brochure downloaden
van Coeverdenstraat 26 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 330.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1986
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    262 m²
  • Inhoud:
    487 m³