't Hambroek 8, BORCULO

Borculo - 't Hambroek 8

RUIMTELIJK BINNEN EN BUITEN

Royaal, vrijstaand woonhuis met inpandige, in spouw gebouwde garage. Traditioneel en aansprekend gebouwd met meerdere mogelijkheden. Zo beschikt de woning over een werk- annex studeerkamer op de begane grond die ook uitstekend kan dienen als toekomstig gelijkvloers slaap- en badkamer. Daarnaast zijn er nog 4 (slaap)kamers op de verdieping waarvan twee met toegang tot het balkon, over de gehele breedte van de woning. Het interieur behoeft enige modernisering.
De tuin rondom is fraai begroeid en heeft meerdere zitjes waarbij direct aan de achtergevel een groot en zonrijk terras op het zuidwesten is gesitueerd. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning ligt prachtig met vlakbij rivier de Berkel en op loopafstand van het stadscentrum van Borculo. Een zeer aangename woonlocatie.

Royaal bemeten perceel van maar liefst 683 m² met aan de voorzijde een royale oprit waar meerdere auto’s gestald kunnen worden. Verder een ruim opgezette en fraai aangelegde achter-/ en zijtuin met ideale zonligging en meerdere terrassen, borders met planten, struiken en op het perceel staan diverse bomen.

Indeling:
Begane grond"
Via een overdekte entree is de royale hal met vide te bereiken. Daaraan grenzend een toiletruimte met staand closet en wasfontein en een deur naar de fors bemeten garage. Tevens grenst aan de hal een extra studeer-/slaapkamer. Straatgerichte woonkamer met gezellige open haard en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen.
Tuingerichte woonkeuken met hoek opgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur te weten: inductiekooktoestel, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. Via de tuindeur is de achtertuin te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers toegang geven tot het balkon aan de voorzijde van de woning.
Ruime badkamer met dakkapel en ligbad, douchehoek, 2e staande closet, bidet en dubbele wastafel. Praktische berging met aansluitingen voor witgoed en opstelling van de CV-ketel.
Boven de 1e verdieping zijn nog 2 afzonderlijke vlieringen met veel opbergruimte.

Bouwjaar: 1978. Perceel: 683 m². Inhoud: ca. 750 m³. Woonoppervlakte: ca. 166 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 34 m². Gebouw gebonden buitenruimte: 7 m² Verwarming: Nefit HR CV-combiketel (bouwjaar: 2007). Isolatie: muur-/dakisolatie + gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 495.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Hambroek 8 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 495.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    166 m²
  • Perceeloppervlakte:
    683 m²
  • Inhoud:
    750 m³