Ruurloseweg 31, BORCULO

Borculo - Ruurloseweg 31

VRIJSTAANDE WONING MET POTENTIE OP GROOT PERCEEL

Op een groot perceel van maar liefst 849 m² aan de rand van het
Achterhoekse Berkelstadje Borculo staat deze uitgebouwde vrijstaande woning met dubbele carport, berging en kippenren.

Kenmerkend van deze vrijstaande woning zijn de forse raampartijen die voor aangenaam veel lichtinval zorgen in de leefruimte. De keuken is in het verleden open gemaakt waardoor er op de begane grond een mooi ruimtelijk geheel is ontstaan. In 1999 is er aan de achterzijde
een praktische bijkeuken/berging gerealiseerd met achterdeur.
Dus kom moar achterumme!

Het buitengebied ligt aan uw voeten met onder andere haar fraaie coulisselandschap, prachtige bossen, de meanderende rivier de Berkel, natuurgebied “Stelkampsveld” en de eeuwenoude boerderij
“De Lebbenbrugge”.

Rondom deze vrijstaande woning ligt een royale tuin, de voordeur is via een bruggetje te bereiken en via de oprit met opgemetselde poeren en degelijk gietijzeren hekwerk is het perceel met auto/fiets bereikbaar.
In de royale tuin is op ieder moment van de dag wel ergens de zon of schaduw te vinden, de achtertuin ligt op het zuidoosten. Direct achter het huis is dan ook het zonneterras aangelegd.
De tuin is aangelegd met diverse borders, (fruit)bomen en er is een waterpuls aanwezig.

Indeling:
Begane grond:
Overdekt entree, hal, toiletruimte met hangcloset en wasfontein. Doorzonwoonkamer met keurige laminaatvloer en strak gestucte wanden en plafond. Open keuken met in lichte tinten hoek opgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur te weten:
4-pits gaskooktoestel, afzuigkap, oven en koelkast. De vloer is hier belegd met plavuizen. Via de keuken is de provisiekelder te bereiken.
In de uitbouw aan de achterzijde een ruime bijkeuken/berging met vaste kastenwand, aansluitingen van het witgoed en gootsteen met warm en koud water.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast met opstelling van HR cv-ketel. 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van vaste kasten en 1 slaapkamer met toegang tot balkon. Keurige en geheel betegelde badkamer met douche, hoekbad, badkamermeubel met vaste wastafel en 2e hangcloset.

2e verdieping:
Vliering

Bouwjaar: 1968. Perceel: 849 m². Inhoud: ca. 501 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 10 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 4 m². Externe bergruimte: ca. 26 m². Verwarming: Nefit HR CV-ketel, bouwjaar 1999. Isolatie: dakisolatie en isolatieglas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 405.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Ruurloseweg 31 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 405.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1968
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    849 m²
  • Inhoud:
    501 m³