Prinses Irenestraat 9, BORCULO

PRIVACY EN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN!

Bent u op zoek naar een woning die niet alleen voldoet aan uw behoeften van gelijkvloers wonen en rustige omgeving, maar ook nog de ruimte biedt voor uw persoonlijke touch? Dan hebben we goed nieuws voor u! We stellen graag deze
semi-bungalow aan u voor, gelegen in een rustige wijk aan de rand van Borculo en
klaar om te worden getransformeerd tot uw droomhuis.

Deze levensloopbestendige woning met ruime woonkamer, twee slaapkamers en een slim ontwerp biedt het comfort en gemak voor elk levensstadium. Met wat liefdevolle aandacht en een vleugje creativiteit kan het worden omgetoverd tot een waar paradijs. Maar dat is nog niet alles! Deze woning is gelegen op een royaal perceel, waardoor u kunt genieten van de tuin rondom, de luxe van een eigen oprit, extra brede carport, garage en berging.

PERCEEL
Laat uw handen de aarde raken terwijl u uw eigen groene paradijs creëert. Met zowel zonovergoten plekken als schaduwrijke hoekjes, is er altijd een perfecte plek om te genieten en te ontspannen, of het nu voor een barbecue met vrienden is of een rustige middag met een goed boek.

Voor de handige doe-het-zelver biedt de ruime garage en berging alle ruimte die u nodig heeft om uw klusprojecten en hobby's tot leven te brengen. Uiteraard kunt u het ook gebruiken als extra opslagruimte.

Uw auto parkeert u op de eigen oprit, lekker veilig en droog, onder de carport.

Indeling:
Begane grond:
Voordeur, imposante ruime ontvangsthal met vide; de centrale hal verbindt alle leefruimtes en alle leefruimtes hebben zicht op de tuin.
Woon- eetkamer met tweemaal een serre waarvan één serre met openslaande deur naar terras en tuin, houtkachel, houten vloer. Woonkeuken met hoekopgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur te weten: gasfornuis, afzuigkap, koelkast.
1e slaapkamer met 2 vaste kasten, buitendeur naar terras en aansluitend een badkamer met bad, douche, wastafel en twee vaste kasten.
2e slaap/werkkamer met tevens twee vaste kasten.
Separaat toilet met fontein en provisiekast onder de trap.

1e verdieping:
overloop, vide. Maar liefst 3 slaapkamers, alle met dakkapel en alle ruimtes hebben extra bergingsruimte. Eén slaapkamer heeft een openslaande deur naar dakterras en alle slaapkamers hebben zicht op de tuin.
Een 2e doucheruimte met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een aparte berging en 2 vaste kasten via de overloop bereikbaar.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1972. Perceel: 730 m². Inhoud: ca. 626 m³. Woonoppervlakte: ca. 166 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 8 m². Externe bergruimte: ca. 30 m².
Verwarming: Nefit HR, combi (bouwjaar: 2005). Isolatie: muur-/dakisolatie, gedeeltelijk vloer en glas. Energielabel: C. Bijzonderheden: levensloopbestendig; 2 slaapkamers, badkamer op begane grond

lees meer +
€ 519.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prinses Irenestraat 9 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 519.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    166 m²
  • Perceeloppervlakte:
    730 m²
  • Inhoud:
    626 m³