Prinses Irenestraat 10, BORCULO

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Prinses Irenestraat 10 - Borculo

LANDELIJK WONEN IN DE STAD

Mooie 2^1-kap woning met grote tuin gelegen in een populaire en kindvriendelijke woonwijk aan een rustige straat in Borculo. Dichtbij (basis)scholen, het gezellige stadscentrum en het uitgestrekte buitengebied met mooie wandel- en fietspaden.
De woning is goed onderhouden en is de afgelopen jaren verduurzaamd, zo zijn de muren en dak na-geïsoleerd, zijn er HR++ beglazing en 10 zonnepanelen geplaatst. Op de begane grond ligt een fraaie nieuwe pvc-vloer en op de 1e verdieping
een mooie nieuwe laminaatvloer. De muren op de begane grond en 1e verdieping zijn netjes en strak gestukt.

Ruim perceel van maar liefst 512 m² met een grote en diepe achtertuin gesitueerd op het Noordoosten. Recent zijn er nieuwe schuttingen geplaatst.
Op het perceel heb je een eigen garage en een vrijstaande stenen schuur. Bij de garage is een aansluiting voor een laadpunt aanwezig voor een elektrische auto.
De tuin is ruim en heeft voor ieder wat wils, genieten van een plek in de zon of schaduw, uitgebreid tuinieren, je eigen groentetuin aanleggen, het kan allemaal.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met vernieuwde meterkast en glasvezelaansluiting. Toilet met staand closet en fontein. Woonkamer met schouw, openhaard en de grote raampartijen zorgen voor lekker veel lichtinval.
Dichte keuken met in 2020 vernieuwde keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur, een verdiepte trapkast en tuindeur die toegang geeft tot de grote en diepe achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met airco-unit die in de hete zomers voor een heerlijke verkoeling kan zorgen. Drie slaapkamers, allen voorzien van een vaste kast. Badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping:
Via vlizotrap op overloop bereikbare ruime bergzolder met 2 Velux-dakramen.

Bouwjaar: 1952. Perceel: 512 m². Inhoud: ca. 301 m³. Woonoppervlakte: ca. 73 m². Overige inpandige ruimte: ca. 7 m². Externe bergruimte: ca. 25 m²
Verwarming: Nefit Topline HR, bouwjaar: 2011 + 10 zonnepanelen, bouwjaar: 2021. Isolatie: muur-/dakisolatie en HR++ glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 325.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prinses Irenestraat 10 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 325.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1952
  • Woonoppervlakte:
    73 m²
  • Perceeloppervlakte:
    512 m²
  • Inhoud:
    301 m³