Poortstraat 1, BORCULO

Poortstraat 1 - Borculo

KARAKTERISTIEK HERENHUIS IN CENTRUM VAN BORCULO

In het leuke centrum van het Achterhoekse Berkelstadje Borculo ligt dit zeer royale karakteristieke HERENHUIS met vrijstaande stenen garage, carport en achtertuin op het zuidwesten.

Dit volumineuze HERENHUIS is uitermate geschikt voor werken aan huis met een inpandige kantoor-/praktijkruimte en extra (wacht)kamer op de begane grond. Daarnaast zijn er onder andere woonkeuken, woonkamer, provisiekelder en maar liefst 6 slaapkamers aanwezig.

Benieuwd naar wat dit royale HERENHUIS u kan bieden? Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond: Entree, vestibule met toegang tot praktijk-/kantoorkamer met stucplafond v.v. ornamenten en (wacht-)kamer. Royale tussenhal met toegang tot provisiekelder, bordestrap, garderobe, vaste kasten, wasruimte en toiletruimte met staand closet en wasfontein. Woonkeuken met authentieke tegelvloer, hoekopgestelde keukeninrichting met natuurstenen werkblad, apothekerskast en diverse inbouwapparatuur. Via de tuindeur is de achtertuin te bereiken.
Royale woonkamer met hoog plafond (ruim 3 meter) en grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Op de vloer ligt een fraaie parketvloer.
1e verdieping: Overloop met vaste kast, toiletruimte met 2e staande closet en wasfontein, 3 royale slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met vaste kast, 1 slaapkamer met schouw en 1 slaapkamer met toegang tot dakterras. 1 wat kleinere slaap-/hobbykamer. Royale en complete badkamer met ligbad, separate douchehoek en dubbele wastafel.
Via vaste trap naar….
2e verdieping: Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers beiden voorzien van vaste kast en verder is er veel bergruimte op deze verdieping. Op deze verdieping zijn fraaie authentieke details in het zicht zoals paneeldeuren en houten kraaldelen.

Bouwjaar: 1916. Perceel: 364 m². Inhoud: ca. 1.146 m³. Woonoppervlakte: ca. 262 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 28 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 29 m². Externe bergruimte: ca. 22 m².
Verwarming: Nefit Ecomline HR, bouwjaar:2004. Isolatie: Dubbele beglazing. Energielabel: F.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Poortstraat 1 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1916
  • Woonoppervlakte:
    262 m²
  • Perceeloppervlakte:
    364 m²
  • Inhoud:
    1146 m³