Muraltplein 10, BORCULO

Borculo - Muraltplein 10a

A++ APPARTEMENT

In het hartje van centrum Borculo in het luxe en duurzame appartementencomplex
“Residence Jhr. de Muralt” ligt dit royale 3 kamer appartement met een groot dakterras van circa 48 m², een eigen afsluitbare berging en een parkeergelegenheid in de garage op de begane grond.

Het appartement wordt verwarmd en gekoeld door aardwarmte met een warmtepomp en er is geen gasaansluiting! De verwarming van het gehele appartement vindt plaats door een comfortabele vloerverwarming. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas en heeft maar liefst een A++ energielabel.

Het complex is voorzien van een videofooninstallatie en een lift mag natuurlijk niet ontbreken.

U bent dus op de toekomst voorbereid!

Indeling
1e verdieping:
Entree, hal, moderne toiletruimte met luxe hangcloset en wasfontein. Royale living met grote raampartijen waarvan de woonkamer is voorzien van 2 “Franse” balkons. De keuken is gesitueerd in de hoek waardoor er een soort van half open woonkeuken is ontstaan. In 2016 is de moderne keukeninrichting geplaatst met alle benodigde inbouwapparatuur te weten: inductie kooktoestel, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie, oven, en vaatwasser.
2 royale slaapkamers beiden voorzien van een grote kastenwand en vanuit beide slaapkamers is het royale dakterras te bereiken.
Complete en luxe badkamer met ligbad, royale inloopdouche voorzien van yet-streams en easy-drain en badkamermeubel met een grote wastafel voorzien van 2 kranen.
Ruime bijkeuken/berging met de aansluitingen van het witgoed en de opstelling van de warmtepomp.

Op de begane grond van het complex heeft u parkeergelegenheid in de garage. De garage is bereikbaar door middel van een op afstand bedienbare elektrische deur. Bij de parkeerplaats is een eigen aansluiting aanwezig voor het opladen van de elektrische auto.
Tevens bevindt zich op de begane grond een eigen afsluitbare berging voorzien van elektra.

Bouwjaar: 2010. Inhoud: ca. 505 m³. Woonoppervlakte: ca. 145 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 8 m², externe bergruimte: ca. 5 m². Eigen parkeerplaats op begane grond in garage. Servicekosten: circa € 290,-- per maand (2023), Verwarming en warmwater middels aardwarmte met warmtepomp en elektrische boiler (bouwjaar:2010). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas. Energielabel: A++.

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Muraltplein 10 a - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    145 m²
  • Inhoud:
    505 m³