Muraltplein 10, BORCULO

Borculo - Muraltplein 10d

COMFORTABEL EN ZORGELOOS WONEN MET A+++

In het leuke centrum van Berkelstadje Borculo ligt dit uitstekend onderhouden luxe 3-kamerappartement met ruim dakterras van circa 38 m2, berging en parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond van dit in 2010 kleinschalig gebouwde complex "Residence Jonkheer de Muralt".

Dit instapklare appartement is uitstekend geïsoleerd, verwarming en warm water middels aardwarmte met warmtepomp, het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, er is geen gasaansluiting en dit appartement heeft maar liefst 35 zonnepanelen.
Op de begane grond is de garage bereikbaar door middel van een op afstand bedienbare elektrische deur, hier is 1 parkeer mogelijkheid voor uw auto.

Dit fraaie appartement is dus op de toekomst voorbereid!

Indeling:
1e verdieping:
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Royale living met woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer is via de openslaande tuindeuren het royale dakterras (circa 38 m²) te bereiken. De keuken is voorzien van een moderne inrichting met natuurstenen werkblad en voorzien van inductie kooktoestel, afzuigkap, stoomoven, koelkast en vaatwasser. 2 royale slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een vaste kasten wand. Moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche met glazen spatwand en badkamermeubel met vaste wastafel. Praktische bijkeuken/berging met onder andere de aansluitingen van het witgoed en de opstelling van de warmtepomp.

Op de begane grond van het complex heeft u parkeergelegenheid in de garage. De garage is bereikbaar door middel van een op afstand bedienbare elektrische deur.
Tevens bevindt zich op de begane grond een eigen afsluitbare berging voorzien van elektra.

Bouwjaar: 2010. Inhoud: ca. 341 m³. Woonoppervlakte: ca. 95 m². Externe bergruimte: ca. 4 m². Eigen parkeerplaats op begane grond in garage. Servicekosten: circa € 250,-- per maand (2023), Verwarming en warmwater middels aardwarmte met warmtepomp (bouwjaar:2019) en elektrische boiler. Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas. Energielabel: A+++.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Muraltplein 10 d - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    95 m²
  • Inhoud:
    341 m³