Morsmanshof 69, BORCULO

UITGEBOUWDE 2-KAPPER MET GARAGE EN VEEL MEER

Fijn wonen in een rustige woonwijk op de Morsmanshof aan de rand van het Achterhoekse stadje Borculo?
Dan is hier een mooie kans!
Deze uitgebouwde 2^1 kapwoning bieden we te koop aan.
De aangebouwde stenen garage, carport, grote achtertuin voorzien van een extra schuur met overdekt terras maakt deze woning compleet!
De woning is altijd met veel zorg bewoond en goed onderhouden, in 2009 is de woning aan de achterzijde flink uitgebouwd en een woonkeuken gerealiseerd.
Verder zijn er op de 1e verdieping 3 goed bemeten slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping met een multifunctionele ruimte waar een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

PERCEEL:
Achter deze royale 2-kapper ligt een diepe en brede achtertuin.
De achtertuin ligt heerlijk vrij en kent een uitstekende zonligging op het zuidwesten.
De tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen, gazonnetjes en mooie aangelegde borders.
Achterin de tuin is een fraai bijgebouw gerealiseerd met een schuur en overdekt terras.

INDELING:
begane grond:
Entree, hal met meterkast met moderne meters en glasvezelaansluiting, garderobehoek en toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein.
Straatgerichte woonkamer met sfeervolle massieve eiken vloer, rookkanaal met daarop een aangesloten pellet kachel die kan zorgen voor een aangename warmte.
Royaal uitgebouwde en tuigerichte woonkeuken met keukeninrichting voorzien van een eiland en alle benodigde inbouwapparatuur. De eethoek is voorzien van een comfortabele vloerverwarming, het dak is voorzien van een lichtstraat die voor heerlijke lichtinval zorgt. De grote aluminium achterpui, met schuifpui, kent veel glas met een fijn uitzicht over de royale achtertuin. De achterpui is tevens voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
Vanuit de woonkeuken is de praktische bijkeuken te bereiken met onder andere de aansluiting van de wasmachine en kastenwand met veel bergruimte. Via de bijkeuken is de aangebouwde stenen garage toegankelijk. De garage is voorzien van elektra, water en riolering.
1e verdieping:
Overloop waarvan het raam is voorzien van een rolluik. Op de overloop is in 2023 een airco geïnstalleerd die deze verdieping in de zomer kan zorgen voor een heerlijke koeling en in de winter voor een aangename warmte. Verder zijn er 3 goed bemeten slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van rolluiken. In 2010 is de badkamer compleet vernieuwd met een whirlpool, inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en 2e hangcloset.
2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare open zolder. Deze verdieping is multifunctioneel, je kunt het gebruiken als werk-/hobby ruimte en/of opslagruimte. Op een vrij eenvoudige wijze is hier een extra slaapkamer te realiseren.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1988. Perceel: 409 m². Inhoud: ca. 533 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m². Overige inpandige ruimte: ca. 32 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 16 m². Externe bergruimte: ca. 22 m².
Verwarming: Remeha (bouwjaar: 2022). Isolatie: vloer-, muur-, dakisolatie en grotendeels isolatieglas. Energielabel: C. Bijzonderheden: 6 zonnepanelen (2015).

lees meer +
€ 385.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Morsmanshof 69 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 385.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1988
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    409 m²
  • Inhoud:
    533 m³