Mevr. Kuipers-Rietberglaan 15, BORCULO

Deze woning is reeds verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkopers over onze dienstverlening bij verkoop.

IN 2019 VOLLEDIG GERENOVEERDE EN INSTAPKLARE MODERNE VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW AAN RUSTIG HOFJE

Gelegen in de rustige en ruim opgezette villawijk Nieuw Boer, aan de rand van Borculo, staat deze in 2019 volledig gerenoveerde en verduurzaamde semi- bungalow aan een doodlopend hofje met onder andere een veranda, overdekt terras, vrijstaande stenen garage en een heerlijk ruime en recent aangelegde zonnige tuin rondom.

Het fraaie buitengebied ligt op nog geen 100 meter van de woning. Weilanden, uitgestrekte bossen, natuurgebied “Stelkampsveld”, rivier de Berkel, landgoed Beekvliet en de eeuwenoude boerderij “De Lebbenbrugge”.

Borculo kent een goed voorzieningenniveau met een gevarieerd winkelaanbod, musea, scholen, huisartsen, apotheek, diverse sportfaciliteiten en een leuk stadscentrum met verschillende restaurants.

Dit prachtplekje met dit modern afgewerkte huis naar de eisen van deze tijd verdient een bezichtiging!
U komt toch ook?

Indeling:
Begane grond:
Sfeervolle ruime overdekt entree, hal met vide, toiletruimte met modern hangcloset, wasfontein en natuursteen afwerking.
Zeer lichte moderne woonkamer met kamerhoge ramen rondom en openslaande deuren. Prachtig uitzicht op de tuin en overdekt terras. De benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming (hoofdverwarming). Hierdoor geen hinderlijke radiatoren en volop uitzicht op de tuin. Via de openslaande tuindeuren is het royale overdekte terras bereikbaar met natuursteen keramische tegels, tevens bevindt zich in de woonkamer nog een schouw met een rookkanaal.
Half open Duitse kwaliteitskeuken met moderne keukeninrichting met lavasteen werkblad en luxe inbouwapparatuur te weten: Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Siemens combi-oven, Siemens koelkast, vriezer Siemens en vaatwasser. De keuken is voorzien van veel handige lades en hoge kasten. Aansluitend een praktische bijkeuken/achter hal met de aansluitingen van het witgoed en opstelling van HR cv-combiketel en pomp voor de vloerverwarming.
Vanuit de ruime hal met vide is de ruime slaap-/studeerkamer op de benedenverdieping te bereiken. De kamer is gelegen op het noodwesten, waardoor heerlijk koel in de zomer. Kamer is ook voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met vide en veel glas, 2 royale slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een inloopkast en terrasdeur naar het platte dak. Slaapkamers voorzien van Lage temperatuur (LTV) radiatoren.
Via een schuifdeur is de moderne en luxe badkamer te bereiken met royale inloopdouche voorzien van Grohe stortdouche, easy-drain en glazen spatscherm, design radiator, luxe badkamermeubel met vaste wastafel en daarboven een zwevende spiegel met geïntegreerde verwarming & verlichting.
Separate toiletruimte toegankelijk via de overloop, hetzelfde luxe niveau en voorzien van een modern hangcloset.
De vloeren op deze verdieping zijn afgewerkt met een eiken lamelparket en de wanden en plafonds zijn voorzien van een strakke stuclaag. Volledige plafond is geïsoleerd en voorzien van inbouwverlichting.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare royale en geïsoleerde bergzolder, geschikt als bergruimte.

De woning is in 2019 geheel gerenoveerd en verduurzaamd. Onder meer volledige nieuwe elektrische installatie, loodgieterij en installaties waaronder HR cv-combiketel (geschikt voor hybride) en waterontharder. De gehele begane grond vloer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming (hoofdverwarming) en belegd met grote keramische plavuizen (80x80). De bovenverdieping is voorzien van lagetemperatuur (LTV) radiatoren en een design radiator in de badkamer. De woning is voorzien van vloer- en plafondisolatie, spouwmuur- en dakisolatie en alle ramen zijn voorzien van HR++ glas. De wanden en plafonds zijn in 2019 strak gestukt Verschillende plafonds zijn voorzien van inbouwspots. De woning heeft op dit moment een B label. Echter eenvoudig te verhogen naar een A door installatie van zonnepanelen. Offerte overlegbaar.

Bouwjaar: 1973. Perceel: 572 m². Inhoud: ca. 496 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 17 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 32 m².
Externe bergruimte: ca. 15 m².Verwarming: Remeha HR (bouwjaar: 2019). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 525.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Mevr. Kuipers-Rietberglaan 15 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 525.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    572 m²
  • Inhoud:
    496 m³