Lochemseweg 48, BORCULO

Borculo - Lochemseweg 48

KARAKTER EN LEVENSLOOPBESTENDIG

In het stadje Borculo, op steenworp afstand van de rivier de Berkel en het fraaie Achterhoekse coulisselandschap, staat deze karakteristieke, riet gedekte woning met royale vrijstaande stenen schuur en sfeervol overdekt terras met schuur. Dit alles staat op een perceel van ruim 600 m².
Borculo kent een goed voorzieningenniveau met een gevarieerd winkelaanbod, musea, scholen, huisartsen, apotheek en diverse sportfaciliteiten. Het leuke stadscentrum met al haar geneugten ligt op loopafstand van deze fraaie levensloopbestendige woning.

Deze vrijstaande woning is in 2020 aan de achterzijde uitgebouwd en is er een slaapkamer met badkamer gerealiseerd.
Het gehele woonprogramma bevindt zich dus op de begane grond.

De woning maakt verder een goed verzorgde indruk en is de laatste jaren flink onder handen genomen. Zo is de rietenkap vernieuwd, is er een ruim en robuust overdekt terras met houten gepotdekselde schuur gerealiseerd en is er een nieuwe keuken geplaatst.
Aan duurzaamheid is ook gedacht, de muren zijn na geïsoleerd, de kap betreft een schroefdak met isolatie en er zijn 12 zonnepanelen geplaatst.

Indeling:
Begane grond:
Overdekt entree, hal met gaderobe en trap met toegang naar de 1e verdieping. Straatgerichte woonkamer met grote raampartij, die voor lekker veel lichtinval zorgt. Open woonkeuken met eethoek, vaste kast en moderne hoek opgestelde keukeninrichting (2021) met alle benodigde inbouwapparatuur te weten:
6 pits inductiekooktoestel, oven, afzuigkap, magnetron, koel-/vries combinatie, vaatwasser en le mans kast. Vanuit de keuken is een praktische kelderkast te bereiken. Achterhal/bijkeuken met vaste kast en de aansluitingen van het witgoed. Goed verzorgde toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein.
Sfeervolle, ruime hoofdslaapkamer met plafond voorzien van fraaie balken in het puntdak, de royale hoogte van dit puntdak geeft een mooi ruimtelijk effect, badkamer ensuite met ligbad, inloopdouche en vaste wastafel. In de slaapkamer is een comfortabele airco aanwezig.

Nagenoeg de gehele begane grondvloer is voorzien van een sfeervolle pvc-vloer en aangename vloerverwarming. De ramen in de keuken en slaapkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken.

1e verdieping:
Overloop met Velux-dakraam, 2 ruime slaapkamers beide voorzien van een keurige laminaatvloer en vaste kasten en één slaapkamer met airco. Via de vaste kast op de slaapkamer aan de achterzijde is nog een bergzolder te bereiken.
2e geheel betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bouwjaar: 1952. Perceel: 615 m². Inhoud: ca. 482 m³. Woonoppervlakte: ca. 119 m².
Externe bergruimte: ca. 88 m². Verwarming: Remeha HR combi, bouwjaar 2018.
Isolatie: muur-/dakisolatie en glasisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 485.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 48 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 485.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1952
  • Woonoppervlakte:
    119 m²
  • Perceeloppervlakte:
    615 m²
  • Inhoud:
    482 m³