Lebbenbruggedijk 10, BORCULO

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Borculo - Lebbenbruggedijk 10

FRAAI WONEN AAN HET ACHTERHOEKSE COULISSELANDSCHAP

Aan de rand van het Achterhoekse stadje Borculo met aan de voorzijde het uitgestrekte en fraaie buitengebied ligt deze ruime geschakelde woning met vrijstaande stenen garage, carport en extra overkapping op een royaal
perceel van 499 m².
Het buitengebied loopt/fiets u zo in met onder andere haar kenmerkende coulisselandschap, prachtige bossen, de meanderende rivier de Berkel, natuurgebied “Stelkampsveld” en de eeuwenoude boerderij “De Lebbenbrugge”.
Borculo kent een goed voorzieningenniveau met een gevarieerd winkelaanbod, musea, scholen, huisartsen, apotheek, diverse sportfaciliteiten en een leuk stadscentrum met al haar geneugten.
Aan de voorzijde van de woning ligt een keurig aangelegde tuin met een gezellig gazonnetje, borders met planten en struiken en een geplaveid pad naar de voordeur.
Naast de woning een flinke oprit met aan het einde een vrijstaande stenen garage met daarvoor een carport.
De ruime en privacy volle achtertuin is eveneens keurig aangelegd met een gazon, borders met planten en struiken. Direct achter de woning is een royaal terras aangelegd.

Begane grond: Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Provisiekast en uitgebreide meterkast met onder andere 12 groepen en glasvezelaansluiting.
Eetkamer waar een grote eettafel kan staan, aansluitend de doorzonwoonkamer met schouw, rookkanaal en vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
Aan de andere zijde van de eetkamer is de keuken gesitueerd met een keukeninrichting in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekooktoestel, afzuigkap, koelkast en magnetron.
Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken met vaste kasten wand en aansluitingen ten behoeve van vaatwasser en het verdere witgoed. Via een vlizotrap is de hierboven gelegen bergzolder bereikbaar.
1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van vaste kasten en 1 slaapkamer toegang geeft tot het balkon.
Goed verzorgde en complete badkamer met ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en 2e hangcloset.
Ook hier is de vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
2e verdieping: Via een slaapkamer op de 1e verdieping door een oorspronkelijke kast is de ruime bergzolder bereikbaar met vele bergingsmogelijkheden.

Bouwjaar: 1967. Perceel: 499 m². Inhoud: ca. 572 m³. Woonoppervlakte: ca. 125 m². Remeha (2013) HR-CV combiketel.
Dak- en gedeeltelijk vloer- en glasisolatie. Energielabel: D.

lees meer +
€ 385.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lebbenbruggedijk 10 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 385.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Perceeloppervlakte:
    499 m²
  • Inhoud:
    572 m³