Lange Wal 9, BORCULO

Gezien de grote belangstelling is er GEEN mogelijkheid meer om een afspraak te maken voor een bezichtiging bij deze woning. Wit u op de reservelijst geplaatst worden dan kunt u ons een mail sturen met dit verzoek naar berkelland@beltman.nl
Alvast bedankt.

Borculo - Lange Wal 9

EEN MOOIE MIX VAN AUTHENTIEK EN MODERN

Dit charmante vrijstaande huis uit 1923 is gelegen aan de gracht aan de rand van het centrum van Berkelstadje Borculo. De woning is goed onderhouden en in de afgelopen jaren grootschalig gemoderniseerd en verduurzaamd naar moderne standaarden.
In 2018 is de tuin aangelegd, waardoor er een prachtige buitenruimte is gecreëerd. Daarnaast is er ook een multifunctioneel bijgebouw toegevoegd in 2019, welke momenteel dienst doet als tuinkamer en berging. Dit biedt extra ruimte en mogelijkheden voor verschillende doeleinden.
Het huis is gelegen op een leuke plek in het centrum en biedt een prachtig uitzicht over het water. Dit vrijstaande huis is zeker een bezichtiging waard voor iedereen die op zoek is naar een woning met karakter en modern comfort.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast met 8 moderne groepen. Woonkamer met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Een leuke authentieke schouw met een vaste kast in de hoek verklappen het verleden. Op de vloer liggen grote moderne plavuizen voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn strak gestukt en een hoog plafond geeft deze woonkamer een extra ruimtelijk effect. Via een robuuste houten schuifdeur is de dichte keuken bereikbaar.
Er is in 2017 een moderne keukeninrichting geplaatst met een kookschiereiland met barretje voorzien van een keramisch kooktoestel en daarboven een afzuigkap. Het keukengedeelte aan de muur is voorzien van een spoelbak, koelkast, oven en vaatwasser.
Ook hier is de vloer voorzien van grote moderne plavuizen voorzien van vloerverwarming.
Moderne toiletruimte voorzien van hangcloset en wasfontein. Aan de linker achterzijde van de woning bevindt zich een praktische bijkeuken/berging met onder andere de wasmachine aansluiting en de buitendeur naar het zijpad.
Via de originele voorhal kunt u naar het royale terras en trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 sfeervolle slaapkamers te bereiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en de vloeren zijn afgewerkt met een keurige laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, een sfeervolle badkamermeubel met vaste wastafel en een handige kastenwand.
Op deze verdieping is ook een separate toiletruimte gerealiseerd met een modern hangcloset.

2e verdieping:
Via een vlizotrap is een ruime bergzolder te bereiken.

Bouwjaar: 1923. Perceel: 177 m². Inhoud: ca. 432 m³. Woonoppervlakte: ca. 105 m². Externe Bergruimte: ca. 19 m².
Verwarming: Intergas HR-combi (2017). Isolatie: vloer-/muur-/dakisolatie en gedeeltelijk HR++ glas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lange Wal 9 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1923
  • Woonoppervlakte:
    105 m²
  • Perceeloppervlakte:
    177 m²
  • Inhoud:
    432 m³