Lange Wal 26, BORCULO

Borculo - Lange wal 26

FRAAI WONEN IN HET CENTRUM AAN HET WATER!

Mooi gelegen tegenover de gracht met fraai uitzicht over leuke voetgangersbruggetjes en kronkelende wandelpaden door het park. Het leuke stadscentrum ligt aan uw voeten met al haar geneugten zoals een gevarieerd winkelaanbod, bibliotheek, sportfaciliteiten en diverse horecagelegenheden. De tuin is compact en is voorzien van een robuust overdekt terras en een vrijstaande houten berging. Er zijn maar liefst 22 zonnepanelen aanwezig. Het centrum van Borculo wordt vernieuwd en opnieuw heringericht. In 2024 wordt de straat de Lange Wal heringericht en wordt een éénrichtingsweg.
Het perceel heeft aan de voorzijde een eigen oprit waar u 1 of 2 auto’s kunt parkeren, in de zijtuin is een terras aangelegd en staat een vrijstaande houten tuinhuis. Aan de achterzijde van de woning treft u het 2e terras en een robuust overdekt terras aan waar u in de zomeravonden lekker lang kunt genieten.

Begane grond: Entree, hal, moderne meterkast met glasvezelaansluiting. Toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Aan de voorzijde van de woning een royale woonkamer met vrij uitzicht op de gracht en het park, openslaande tuindeuren naar het terras en sfeervolle houtkachel die voor extra gezelligheid zorgt. Aan de achterzijde treft u de woonkeuken aan met keukeninrichting met alle benodigde inbouwapparatuur te weten: keramisch kooktoestel, afzuigkap, koelkast combimagnetron en de vaatwasser mag natuurlijk niet ontbreken.
Achter hal met kastenwand en uitstortgootsteen en bijkeuken met de aansluitingen van het witgoed. De vloeren van de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming en in de woonkamer hangt een airco die in de zomer lekker kan koelen en in de winter kan zorgen voor een behagelijke warmte.
1e Verdieping: Royale overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van een vaste kast. Goed verzorgde badkamer met douche, badkamermeubel met vaste wastafel en 2e toilet. Berging met opstelling van de HR-combiketel.
2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare 2e verdieping. Er is nu een grote bergzolder aanwezig maar op vrij eenvoudige wijze is hier een 4e en eventueel 5e slaapkamer te realiseren. Ideaal voor grote gezinnen.

Bouwjaar: 1981. Perceel: 233 m². Inhoud: ca. 590 m³. Woonoppervlakte: ca. 164 m².
Atag HR-combi (bouwjaar: 2001). Vloer-, muur-, dak- en gedeeltelijk glasisolatie. Energielabel: B.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lange Wal 26 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1981
  • Woonoppervlakte:
    164 m²
  • Perceeloppervlakte:
    233 m²
  • Inhoud:
    590 m³