Kooweide 31, BORCULO

ZORGELOOS EN FIJN WONEN IN ROYALE 2^1 WONING
In de jonge en populaire woonwijk Schollenkamp staat deze royale en uitgebouwde
2^1 woning met vergrootte en volledig geïsoleerde aanbouw met garage, bijkeuken en carport. De woning maakt een zeer verzorgde indruk, straalt een serene rust uit en verkeert in goede tot uitstekende staat van onderhoud. Je komt dus in een gespreid bedje terecht!
Dit huis is volledig geïsoleerd, HR++ glas en in 2023 zijn er maar liefst 15 zonnepanelen geplaatst. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van airco. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. De begane grond van de woning is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Op de 1e verdieping zijn 3 royale slaapkamers en de 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en hier tref je een 4e royale slaapkamer aan.
Kortom, deze mooie 2^1 woning is zeer zeker een bezichtiging waard!

PERCEEL:
Aan de voorzijde van het perceel een brede oprit en carport voor het stallen van 1 of 2 auto’s.
Via langszij of door de openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken.
De achtertuin kent een vrije ligging, ligt op het zuidoosten, is omzoomd met groen en voorzien van een heerlijk zonneterras.
Hier kun je dus heerlijk genieten van je wel verdiende vrije tijd!

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte voorzien van modern hangcloset en wasfontein. Uitgebreide meterkast met maar liefst 13 moderne groepen en glasvezel aansluiting.
Royale leefruimte met halfopen luxe keuken voorzien van een moderne keukeninrichting met alle benodigde inbouwapparatuur te weten: inductie kooktoestel, afzuigkap, oven, koelkast, quooker en vaatwasser.
Uitgebouwde, tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren en gezellige schouw met gashaard. De vloeren van de leefruimte zijn voorzien van luxe plavuizen en een comfortabele vloerverwarming.
Praktische bijkeuken in de aanbouw met wasmachine aansluiting op hoogte en wasbak. Via de bijkeuken is de garage te bereiken en tevens de achtertuin.
1e verdieping:
Overloop met cv-kast met opstelling van de HR-combi ketel.
3 royale slaapkamers, waarvan de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel met rolluiken.
Luxe en ruime badkamer met ook hier een aangename vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, 2e hangcloset en designradiator.
2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping met overloop en bergruimte. 4e ruime slaapkamer voorzien van grote dakkapel.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 2011. Perceel: 310 m². Inhoud: ca. 629 m³. Woonoppervlakte: ca. 162 m². Overige inpandige ruimte: ca. 12 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 17 m².
Verwarming: Intergas HR, combi (bouwjaar: 2011). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++. Energielabel: A+. Bijzonderheden: 15 zonnepanelen (2023).

lees meer +
€ 495.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kooweide 31 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 495.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2011
  • Woonoppervlakte:
    162 m²
  • Perceeloppervlakte:
    310 m²
  • Inhoud:
    629 m³