Kluverskamp 29, BORCULO

RUIM VRIJSTAAND HUIS MET AANGBOUWDE GARAGE!

Dit huis biedt de perfecte balans tussen comfortabel wonen, ondernemen, thuiswerken of met wat aanpassingen kan het zelfs levensloopbestendig gemaakt worden.
Dit huis heeft een moderne upgrade gehad en in 2017 is de gevel geschilderd in de huidige kleur. De aangebouwde stenen garage is van 2006 met geïsoleerde vloer.

Ruimte, functionaliteit en een gunstige locatie – Kluverskamp 29 heeft het allemaal.

Wonen in Borculo is relaxed en gezellig. Het is een plek waar je de rust van het Achterhoekse leven kunt ervaren en niet ver van de nodige voorzieningen. Er zijn goede scholen, meerdere (sport)verenigingen, musea, divers winkelaanbod en gezellige horecagelegenheden en terrassen. Kortom Borculo bruist.
Als je van natuur houdt, zit je ook goed in Borculo. De omgeving is prachtig met veel groene velden en bossen om te verkennen per voet en fiets.

PERCEEL:
De voor- en een gedeelte van de zijtuin is strak vormgegeven met antraciet basalt split, tegels en vierkante vlakken met (onderhoudsarme) Taxus Bacatta. Een ruime oprit met plek voor 3 auto’s. Via een achterom komt u in een besloten, onderhoudsvriendelijke achtertuin met fraaie veranda, waar u gezellig kunt borrelen, barbecueën of genieten van eigen wellness in de aanwezige jacuzzi en sauna.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, toegang tot provisiekelder, garderobe, meterkast met moderne schakelkast. Toiletruimte met hangcloset en fontein. L-vormige woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is een open verbinding met de heerlijke leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit keuken heeft u toegang naar de besloten tuin met royale terrasoverkapping, naar bijkeuken met witgoedaansluitingen en naar hobby- kantoorruimte (voorzien van glasvezelaansluiting). Via de bijkeuken is de garage bereikbaar. De garage (2006) is voorzien van vloerisolatie, elektra, water, riolering en twee openslaande deuren naar oprit. Via een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een vaste inbouwwandkast en toegang naar balkon.
Via 1 slaapkamer is er een royale bergzolder te bereiken. Geheel betegelde badkamer met douche, 2 vaste wastafels, 2e hangcloset en designradiator.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap is een ruime vliering/bergzolder te bereiken.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1961. Perceel: 400 m². Inhoud: ca. 676 m³. Woonoppervlakte: ca. 138 m². Overige inpandige ruimte: ca. 28 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 28 m². Verwarming: Nefit Proline, bouwjaar: 2014. Isolatie: gedeeltelijk vloer-/muur-/dakisolatie, isolatieglas en gedeeltelijk HR++ glas. Energielabel: F.

lees meer +
€ 359.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kluverskamp 29 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 359.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    138 m²
  • Perceeloppervlakte:
    400 m²
  • Inhoud:
    676 m³