Hieminkbeekstraat 17, BORCULO

2-KAPPER MET GARAGE EN SCHUUR OP EEN RUSTIGE LOCATIE
Deze gemoderniseerde 2-kapper met aangebouwde stenen garage is zeker een bezichtiging waard. Bij binnenkomst ervaart u meteen de warme sfeer van dit huis. Stap naar buiten en ontdek de fraaie diepe achtertuin tuin met extra schuur en overdekt terras. Wilt u liever in de zon uw koffie of drankje drinken, dan neemt u plaats op één van de buitenterrassen. Deze woning ligt aan een beklinkerde straat in een fijne en rustige woonwijk in de nabijheid van zowel het centrum als het buitengebied. Een speeltuin is op loopafstand, ideaal voor gezinnen.
De stad Borculo is een stad vol bijzondere plekjes, heeft een compleet en gevarieerd winkel- en horeca aanbod. Er is een ruim aanbod van sportfaciliteiten, diverse basis- en middelbare scholen en openbaar vervoer.

PERCEEL:
Aan de voorzijde van de woning een mooi aangelegde voortuin en een parkeerplaats voor de garage op eigen perceel.
De woning heeft een grote en diepe achtertuin met een uitstekende zonligging op het zuidwesten. Er zijn diverse terrassen aangelegd waaronder een overdekt terras met een extra schuur.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, moderne toiletruimte met hangcloset en wasfontein. Meterkast met in 2023 vernieuwde en moderne groepen, kookgroep en glasvezelaansluiting. Provisiekast.
Doorzonwoonkamer met grote raampartijen die voor lekker veel lichtinval zorgen. Sfeervolle houtkachel die voor extra warmte en gezelligheid zorgt.
Dichte keuken voorzien van keukeninrichting met lichte kleurstelling
en enige inbouwapparatuur. Via de openslaande deur is de diepe achtertuin te bereiken.
1e verdieping:
Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers allen voorzien van een keurige laminaatvloer en vanuit de hoofdslaapkamer is het balkon te bereiken. Moderne badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel, 2e hangcloset en designradiator. Separate wasruimte met aansluiting van de wasmachine en vaste wastafel.
2e verdieping:
Via vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met voorzolder welke ideaal te gebruiken is als bergruimte. Een keurig afgewerkte hobby-/zolderkamer met Velux-dakraam en berging achter de knieschotten.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1971. Perceel: 357 m². Inhoud: ca. 457 m³. Woonoppervlakte: ca. 93 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 3 m². Overige inpandige ruimte: 32 m².
Externe bergruimte: 37 m². Verwarming: Nefit HR Topline, bouwjaar: 2011. Isolatie: dakisolatie en grotendeels isolatieglas/HR++. Energielabel: C.

lees meer +
€ 325.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Hieminkbeekstraat 17 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 325.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    107 m²
  • Perceeloppervlakte:
    357 m²
  • Inhoud:
    457 m³