Heer Rudolfstraat 72, BORCULO

Heer Rudolfstraat 72 - Borculo

IDEALE UITGBOUWDE GEZINSWONING MET GARAGE

Aan de rand van Borculo gelegen met doorkijk naar het buitengebied uitgebouwde tussenwoning met ruime woonkeuken, moderne badkamer en 5 slaapkamers. De woning behoeft enige modernisering en is daardoor volledig naar eigen smaak aan te passen. De sfeervolle aangelegde achtertuin met onder andere een vijver met bruggetje en een overdekt terras. Het overdekte terras is over de gehele breedte van de woning en is in 2020 voorzien van nieuwe hard houten vlonders.
Ook hoort bij de woning een royale garagebox van circa 22 m² met op afstand bedienbare elektrische deur.

Directe vrije uitloop naar de Berkel en het buitengebied waar u heerlijk kunt genieten. Op fietsafstand van supermarkten, (basis)scholen en het stadscentrum van Borculo waar u van alle gemakken bent voorzien.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal. Toilet met fontein. Straatgerichte woonkamer met doorkijk naar het buitengebied en open haard. Uitgebouwde open woonkeuken met hoek opgestelde keukeninrichting en schiereiland met inbouwapparatuur te weten: 4-pitskeramischekookplaat en 2 gaspitten, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Praktische kastenwand, openslaande tuindeur naar overdekt terras en achtertuin. De achterpui is voorzien van grote raampartijen van vloer tot plafond waardoor er een prachtig zicht is op de achtertuin en waardoor er veel lichtinval is.
1e verdieping: Overloop. Vier slaapkamers met hoge plafonds. Twee slaapkamers met vaste wastafel en één met vaste kast. In 2018 vernieuwde luxe badkamer met inloopdouche met easydrain, wastafelmeubel, modern wandcloset en designradiator. Via vaste trap naar…
2e verdieping: Voorzolder met wasmachineaansluiting en opstelling van cv-ketel. 5e Slaapkamer met Velux-dakraam. Bergruimte.

Bouwjaar: 1973. Perceel: 201 m². Inhoud: ca. 460 m³. Woonoppervlakte: ca. 111 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 21 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 13 m². Externe bergruimte: ca. 33 m².
Verwarming: HR-CV Remeha (2014). Isolatie: Muur- en gedeeltelijk glasisolatie. Energielabel: Volgt.

lees meer +
€ 225.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Heer Rudolfstraat 72 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    111 m²
  • Perceeloppervlakte:
    201 m²
  • Inhoud:
    460 m³