Heer Rudolfstraat 40, BORCULO

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

Zeer royale uitgebouwde hoekwoning met extra (slaap)kamer op de begane grond, uitgebouwde woonkamer, aangebouwde berging/bijkeuken en maar liefst 5 slaapkamers.
Het huis ligt op een royaal perceel grond van 515 m². De auto kan geparkeerd worden op eigen terrein onder de carport aan de voorzijde van het huis, in de achtertuin is een aangebouwde berging aanwezig en helemaal achterin de tuin staat nog een praktisch tuinhuis.

In 2018 is de voorgevel vernieuwd met bakstenen voorzien van een geïsoleerde spouwmuur en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

De woning ligt aan een rustig en breed opgezette straat aan de rand van het Achterhoekse stadje Borculo. Het buitengebied met de meanderende Berkel ligt op steenworp afstand en het gezellige centrum, scholen en diverse sportfaciliteiten liggen binnen handbereik.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met staand closet en wasfontein, trapkast.
Royale uitgebouwde leefruimte met straatgerichte woonkamer met schouw en rookkanaal. Uitgebouwde woonkeuken met gedeeltelijke vloerverwarming en keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron en vaatwasser. Via schuifpui is de achtertuin te bereiken. Direct vanuit de keuken is de berging/bijkeuken te bereiken met de aansluitingen van wasmachine en wasdroger.
Tevens is er op de begane grond een multifunctionele kamer aanwezig. Deze is te gebruiken als slaap-/hobby/ of kantoorkamer.

De woning kan levensloopbestendig gemaakt worden indien men een gedeelte van de bijkeuken verbouwd tot badkamer.

1e verdieping:
Overloop, maar liefst 4 slaapkamers waarvan 1 kamer met kastenwand. Vergrootte en in 2017 vernieuwde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en designradiator.
Separate toiletruimte met hangcloset en wasfontein.
Via vaste trap naar….

2e verdieping:
Overloop met klein dakraam. Bergruimte met opstelling van CV-ketel. Ruime 5e slaapkamer met groot Velux-dakraam en vaste wastafel.

Bouwjaar: 1971. Inhoud: ca. 621 m³. Woonoppervlakte: ca. 182 m². Gebouw gebonden buitenruimte ca. 31 m².
Externe bergruimte: ca. 5 m². Overige inpandige ruimte: ca. 4 m². HR CV-ketel (bouwjaar:2014). Isolatie: Gedeeltelijk vloer-/ gedeeltelijk muurisolatie, dakisolatie en HR++ beglazing. Energielabel: B.

lees meer +
€ 319.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Heer Rudolfstraat 40 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 319.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    182 m²
  • Perceeloppervlakte:
    515 m²
  • Inhoud:
    621 m³