Heer Rudolfstraat 20, BORCULO

ROYALE GEZINSWONING MET GUNSTIGE LIGGING!
Ontdek het ideale gezinsleven in deze fijne woning en rustige woonwijk ‘Noord’!
Geniet van het vrije uitzicht vanuit deze royale gezinswoning, compleet met een bijkeuken en aangebouwde stenen berging en een handige achterom vanuit de achtertuin.
Deze middenwoning is perfect onderhouden en uitgerust met maar liefst 3 goed bemeten slaapkamers op de 1e verdieping en 4e ruime slaapkamer op de 2e verdieping Deze woning biedt alle ruimte en comfort die een gezin nodig heeft.
De voortuin geeft een verzorgde indruk en is mooi aangeplant. De besloten achtertuin is veilig voor de kinderen en voorzien van een gazon en bestrating. Tegenover de woning is Speeltuinvereniging Borculo-Noord gelegen en op steenworp
afstand ligt de rivier de Berkel voor ontspannende wandelingen en leuke buitenactiviteiten.

PERCEEL:
De verzorgde voortuin is aangeplant met laag groeiende struiken, waaronder heerlijk geurende lavendel en voorzien van een speels aangelegd tegelpad.
In de aangebouwde stenen berging ruim je met gemak al je tuin- en gereedschap op. Uiteraard is er ook plek voor de fiets en zo’n achterom is natuurlijk ook erg gemakkelijk.
De fijne besloten achtertuin is op het oosten gericht, deels bestraat met tegelwerk en voorzien van een groen gazon. Ideaal voor spelende kinderen. Op het fijne terras kun je lekker genieten van elkaar of je gezin.

INDELING:
begane grond:
Entree, vestibule, hal met toegang tot toiletruimte met modern zwevend toilet en wasfontein, provisiekast en trapopgang.
Straatgerichte woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen, halfopen eet- leefkeuken met hoekopgestelde moderne keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur:
5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend een handige bijkeuken met witgoedaansluiting en voorzien van een wasbak. Een inpandige berging/schuur met tegelvloer. Het woonkamerraam aan de voorzijde is voorzien van een rolluik.
De vloer op de begane grond is afgewerkt met grote plavuizen en de vloeren in woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
1e verdieping:
Overloop met inloopkast, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast. Luxe badkamer met whirlpool, inloopdouche, dubbele wastafel meublement en designradiator. Separate toiletruimte met
2e zwevend toilet. De vloeren zijn afgewerkt met keurig laminaat. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van elektrische bedienbare rolluiken.
2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop met dakraam.
Ruime 4e slaapkamer voorzien van groot Velux-dakraam en ook hier is de vloer afgewerkt met een keurig laminaat.
Verder is er op deze verdieping een praktische bergruimte aanwezig met opstelling van de HR-combiketel.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1971. Perceel: ca. 145 m². Inhoud: ca. 468 m³. Woonoppervlakte: ca. 127 m². Overige inpandige ruimte: ca. 7 m². Verwarming: HR Nefit (bouwjaar: 2016). Isolatie: HR++ glas. Energielabel: C. Bijzonderheden: begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming, 4 slaapkamers, rolluiken.

lees meer +
€ 275.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Heer Rudolfstraat 20 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 275.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    127 m²
  • Perceeloppervlakte:
    145 m²
  • Inhoud:
    468 m³