Goudenregenstraat 18, BORCULO

Borculo - Goudenregenstraat 18

IDEALE STARTERSWONING!

Goed onderhouden en instapklare tussenwoning met onder andere aangebouwde berging en overdekt terras gelegen aan een rustige weg in de leuke woonwijk Hambroek in Borculo.
Het centrum, winkels, scholen, diverse sportfaciliteiten, zwembad en de Hambroekplas liggen allen binnen handbereik. Kortom een mooi kans!

Voor de woning is een parkeerplaats gerealiseerd op eigen grond, dus parkeergelegenheid voor je eigen voordeur is dus gegarandeerd. De achtertuin ligt op het zuidoosten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achterin de tuin staat een fraai overdekt houten terras waar je heerlijk van je vrije tijd kunt genieten met een hapje en een drankje. Tevens beschikt de tuin over een achterom. Aan de achterzijde van de achtertuin bevindt zich nog een besloten parkeerterrein.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Tuingerichte woonkamer met provisiekast en openslaande tuindeuren naar achtertuin met grote raampartijen.
Straatgerichte open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: 4-pitsgaskooktoestel, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en de vaatwasser mag natuurlijk niet ontbreken. Voldoende bergruimte met een praktische apothekers-/ en le manskast. De vloer van de woonkamer en keuken is afgewerkt met een fraaie eiken vloer.
Aan de achterzijde bevindt zich de aangebouwde en geïsoleerde bijkeuken/berging voorzien van cv en elektra.

1e Verdieping:
Overloop, 2 ruime slaapkamers. Op de overloop en beide slaapkamers ligt een fraaie laminaatvloer.
Keurige en geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche voorzien van stortkop en easy-drain, 2e hangcloset, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator. De vloer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

2e Verdieping:
Kleine overloop, via schuifdeur te bereiken royale 3e slaapkamer met dakkapel, spotjes in het plafond, vaste wastafel en berging met opstelling van de cv-combiketel.
Hobby-/waskamer met tevens een dakkapel. Ook op deze verdieping ligt een fraaie laminaatvloer.

Bouwjaar: 1975. Perceel: 124 m². Inhoud: ca. 400 m³. Woonoppervlakte: ca. 115 m². Externe bergruimte: ca. 10 m².
Verwarming: Nefit HR Topline (2013). Isolatie: muur-/dak-/ en glasisolatie. Energielabel: B.

lees meer +
€ 232.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Goudenregenstraat 18 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 232.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    115 m²
  • Perceeloppervlakte:
    124 m²
  • Inhoud:
    400 m³