Geesterse Binnenweg 4, BORCULO

Borculo - Geesterse Binnenweg 4a

GROOTS WONEN IN DIT VRIJSTAAND HERENHUIS

Zeer royale vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage, overdekt terras, geheel onderkelderd en maar liefst 4 ruime slaapkamers. De woning ligt op steenworp afstand van winkels, het centrum van Borculo, scholen en diverse sportvoorzieningen. De straat uitfietsen, de rivier de Berkel over en u komt zo in het uitgestrekte buitengebied terecht met mooie fiets-/en wandelpaden. In 2016 zijn de gevelbeplatingen en bakgoten vervangen door onderhoudsvriendelijke kunststof rabatdelen en in 2019 zijn de goten zelf vervangen.
In 2016 zijn er maar liefst 18 zonnepanelen geplaatst die gemiddeld 6.000 Wp per jaar opbrengen.

Aan de voorzijde van het perceel voor de garage zijn 2 parkeergelegenheden naast elkaar gerealiseerd, daarnaast is een border aangelegd met planten en bomen. Via de langszij is de achtertuin te bereiken. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is keurig aangelegd. In 2016 is er een groot en robuust overdekt terras gerealiseerd waar u tot in de laten uurtjes heerlijk kunt borrelen. Een frisse duik nemen in uw eigen achtertuin is ook mogelijk in uw eigen zwembad. Hoe lekker is dat! Verder staat er in de hoek van de tuin nog een praktische schuur voor bijvoorbeeld het tuingereedschap.

Indeling
begane grond:
Overdekt entree, hal, toiletruimte met hangcloset en wasfontein.
Tuingerichte en woningbrede woonkamer met massief eiken vloer, 2x2 openslaande tuindeuren en schouw met sfeervolle houtkachel.
Straatgerichte woonkeuken met grote plavuizen op de vloer, openslaande tuindeuren naar de voortuin en een keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: Boretti kooktoestel met 5 pitten en grote oven, afzuigkap, rvs-koelkast (los), close-in boiler en vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop, toegang tot het dakterras, toiletruimte met hangcloset, 2 ruime slaapkamers met elk 2x2 openslaande tuideuren naar balkon/dakterras. Inloopkast.
Keurige badkamer met inloopdouche, ligbad, vaste wastafel en designradiator.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare overloop met de aansluitingen van het witgoed en de opstelling van de cv-combiketel en bergruimte.
2 ruime slaapkamers met beide kamers voorzien van 2 Velux-dakramen. Vanuit 1 van de slaapkamers is via een vlizotrap een vliering te bereiken.

Kelder:
De gehele woning is onderkelderd en bestaat uit 3 gedeelten. 2 gedeelten zijn uitermate geschikt voor provisie-/ en opslagruimte en de grootste ruimte kan uitstekend gebruikt worden als hobby-/sportruimte of een sauna te plaatsen.

Bouwjaar: 1979. Perceel: 368 m². Inhoud: ca. 790 m³. Woonoppervlakte: ca. 211 m². Overige inpandige ruimte:
ca. 19 m². Gebouwgebonden buiten ruimte: ca. 56 m². Externe bergruimte: ca. 8 m². Verwarming: Nefit Smartline HR, bouwjaar: 2003 (2014 compleet nieuw binnenwerk in gekomen). Zonnepanelen: 18 stuks. Isolatie: muur-/dakisolatie en isolerend glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Geesterse Binnenweg 4 a - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    211 m²
  • Perceeloppervlakte:
    368 m²
  • Inhoud:
    790 m³