Eikenlaan 45, BORCULO

VRIJSTAANDE WONING IN KINDVRIENDELIJKE BUURT
Wat een heerlijkheid! In een rustige woonwijk het Hambroek staat deze vrijstaande woning gesitueerd op een hoek aan de Eikenlaan. Met zijn charmante uitstraling en ruime opzet, geeft deze woning het perfecte evenwicht tussen en rust en levendigheid.
Genoeg ruimte voor het hele gezin binnen en buiten en daardoor gewoon een heerlijk huis.
De extra’s van deze woning mogen we natuurlijk niet onbenoemd laten: een riante oprit voor meerdere auto’s, mogelijkheid voor praktijk aan huis, een ruimte voor hobby- en klusactiveiten en maar liefst 14 zonnepanelen op het dak.
Een heerlijke plek ook waar je zo het buitengebied van de Hambroekplas in loopt. Maar ook het centrum, school, sportverenigingen en supermarken zijn dichtbij.

PERCEEL:
De kenmerken van de seventies in deze vrijstaande woning zien we duidelijk terug in veel licht in de leefruimten, degelijke bouw en een ruim bemeten kavel (465 m²). Een ruime oprit. Een voor- zij en besloten achtertuin met vijver en loopbrug naar de overkapping; waar je heerlijk kunt ontspannen of genieten van het samenzijn met gezin, familie of vrienden.

INDELING:
Begane grond:
Hal voorzien van meterkast. Toilet met fontein. Trap naar bovenverdieping. Woon- eetkamer met pvc vloer, pellet kachel, elektrisch rolluik. Fraaie open (Oldeboom) keuken met pvc vloer, natuurstenen werkblad, afzuigkap, inbouwapparatuur; vaatwasser (Miele), kookunit (6 gaspitten), oven (Smeg), koelkast. Een tussenhal maakt verbinding naar de praktijkruimte (volledig geïsoleerd) met laminaatvloer, separaat toilet (staand), witgoed- water, elektra- cv aansluiting, buitendeur naar tuin en middels een tussendeur is er toegang tot de berging.
1e verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met openslaande deur naar het balkon en 3 vaste kasten. Gehele verdieping bestaat uit laminaatvloer met uitzondering van badkamer (plavuis). Moderne luxe ruime badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en zwevend toilet.
2e verdieping:
Met vaste trap is de bergzolder en/of slaap- kantoorruimte te bereiken voorzien van laminaatvloer, cv en ramen.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1978. Perceel: 465 m². Inhoud: ca. 679 m³. Woonoppervlakte: ca. 145 m². Overige inpandige ruimte: ca. 34 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 2 m².
Verwarming: Daalderop (bouwjaar: 2010). Isolatie: vloer-, muur- en dakisolatie en HR+ glas. Energielabel: C. Bijzonderheden: 14 zonnepanelen (2019), glasvezel.

lees meer +
€ 469.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Eikenlaan 45 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 469.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    145 m²
  • Perceeloppervlakte:
    465 m²
  • Inhoud:
    679 m³