De Rentmeester 13, BORCULO

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

IN-STAP-KLAAR & SMAAKVOL

Compleet gemoderniseerde, vrijstaande villa met inpandige garage, carport en schuur. Verrassend ruim met 4 slaapkamers en 5e slaap- en/of werk- / wellness ruimte boven de garage (middels eigen opgang) en een luxe tuingerichte keuken met openslaande terrasdeuren naar sfeervolle veranda. Zowel binnen als buiten genieten van luxe en comfort. Fraai rechthoekig perceel rondom met grote oprit, behoorlijke privacy en meerdere zon- en schaduwterrassen. Tweede veranda aan de geïsoleerde (tuin)schuur. In rustige wijk gelegen met directe uitloop naar riviertje de Berkel en het centrum van Borculo. Een heerlijke woonlocatie welke uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken is en op korte afstand van (basis)scholen, supermarkten en sportverenigingen.
Er is een energiezuinig WTW-systeem aanwezig en in 2019 is er een nieuwe HR cv-combiketel geplaatst. Dit jaar is de woning voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen en is daardoor zelfvoorzienend.

Indeling;
Begane grond:
Ruime hal. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Ruime, lichte L-vormige woonkamer met schouw, houtkachel, erker en dubbele opslaande terrasdeuren naar de veranda.
Luxe, half open keuken (2020) voorzien van alle inbouwapparatuur. Bijkeuken met 2e trapopgang, tuindeur en wasmachine en drogeraansluiting.
Inpandige garage voorzien van plavuizenvloer en elektrische sectionaaldeur.
Gehele begane grond vloer voorzien van sfeervolle massief eiken vloer gelegd in 2020.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast voor CV-opstelling. Vier, ruime slaapkamers. Luxe badkamer (2019) voorzien van vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en tweede wandcloset. De vloer van de badkamer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Overloop en slaapkamers voorzien van een laminaatvloer.
Vanuit de bijkeuken is er een tweede vaste trap naar de verdieping boven de garage. Ideaal met extra slaap- en/of werkkamer.

2e Verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bouwjaar: 2001. Perceel: 612 m². Inhoud: ca. 662 m³. Woonoppervlakte: ca. 185 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 42 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 29 m². Externe bergruimte: 9 m².Verwarming: HR CV-combi Nefit Trendline (2019). WTW-systeem. 18 zonnepanelen (2021). Isolatie: volledig. Energielabel: A.

lees meer +
€ 665.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Rentmeester 13 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 665.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    185 m²
  • Perceeloppervlakte:
    612 m²
  • Inhoud:
    662 m³