De Markerichter 29, BORCULO

Borculo - De Markerichter 29

COMFORTABELE WONING VAN DEZE TIJD

Deze goed onderhouden en comfortabele geschakelde 2^1 woning met aangebouwde stenen garage/bijkeuken, carport en robuust overdekt terras met berging in de achtertuin.
De woning is keurig afgewerkt met onder andere een nieuwe keuken, badkamer en toiletruimte.
De ligging is in een rustige en populaire woonwijk “Het Elbrink” aan de rand van het Berkel stadje Borculo. Het buitengebied ligt op steenworp afstand en het centrum, scholen en diverse sportfaciliteiten liggen allemaal in de directe omgeving.

Begane grond:
Overdekt entree, hal, toiletruimte (2017) met modern hangcloset en wasfontein. L-vormige living met straatgerichte woonkamer en tuingerichte keuken. De vloeren zijn afgewerkt met een sfeervolle eikenhouten massieve vloer. De wanden en plafonds zijn in 2017 allemaal opnieuw gestukt.
De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een moderne keukeninrichting (2017) met keramisch werkblad, Le Mans kast en alle luxe inbouwapparatuur te weten: inductie kooktoestel, afzuigkap, koelkast, heteluchtoven en vaatwasser. Via de tuindeur is de achtertuin te bereiken.
De aangebouwde stenen garage is vanuit de hal te bereiken en wordt thans gebruikt als bijkeuken/berging. Deze ruimte is voorzien van CV en de muren en dak zijn geïsoleerd en isolerende beglazing. De aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger zijn hier aanwezig.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed bemeten en keurig afgewerkte slaapkamers met laminaatvloeren. Luxe en complete badkamer (2019) met ligbad, inloopdouche met stortdouche en easy-drain, badkamermeubel met grote wastafel voorzien van 2 kranen, 2e hangcloset, designradiator en vloerverwarming. Raam overloop en ramen 2 slaapkamers achterzijde woning zijn voorzien van rolluiken.
Via vaste trap naar…

2e verdieping:
Kleine overloop en 2 slaapkamers beide voorzien van berging achter de knieschotten. 1 van de slaapkamers heeft daarnaast nog een vaste kast en een kast ten behoeve van de cv-ketel opstelling. Op deze verdieping zijn de kamers ook keurig afgewerkt en de vloeren voorzien van Novilon.

Bouwjaar: 1995. Inhoud: ca. 478 m³. Woonoppervlakte: ca. 137 m². Gebouw gebonden buitenruimte ca. 16 m².
Externe bergruimte: ca. 5 m². HR CV-ketel (bouwjaar:2006). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Markerichter 29 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    137 m²
  • Perceeloppervlakte:
    224 m²
  • Inhoud:
    478 m³