De Markerichter 1, BORCULO

Borculo - De Markerichter 1

ROYAAL WONEN IN GROEN EN WATERRIJKE WIJK

Mooie en rustig wonen in deze geschakelde woning met aangebouwde berging, carport, overdekt terras en fraai aangelegde tuin.
De woning ligt in de populaire en ruim opgezette woonwijk Het Elbrink aan de rand van het Achterhoekse stadje Borculo alwaar de meanderende rivier de Berkel het stadje weer uit stroomt.
Door de royale zijuitbouw is er op de begane grond een zeer royale leefruimte ontstaan. In 2017 zijn er 12 zonnepanelen gelegd en is de begane grond vloer nog extra geïsoleerd, dus aan
duurzaamheid is gedacht. Kom kijken en het zelf ervaren!

Aan de voorzijde van de woning een keurig aangelegde tuin met planten, struiken en bomen. Een oprit geschikt voor het stallen van 2 auto’s en carport.
De goed verzorgde achtertuin is gelegen op het westen en kent een achterom. Verder is deze tuin voorzien van meerdere terrassen met strakke tegels en er is een overdekt terras aanwezig. Wordt de zon te warm, geen probleem want er is een grote elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig die voor schaduw kan zorgen. Verder is er nog een handig schuurtje voor onder andere het tuingereedschap.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Straatgerichte open keuken met hoekopgestelde keukeninrichting v.v. diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, 4-pitsgaskooktoestel, afzuigkap, oven en vaatwasser.
Tuigerichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar de achtertuin en royale serre aan de zijzijde. De voormalige garage is ingedeeld als deels een bijkeuken met de aansluitingen van het witgoed en een praktische kastenwand. Het andere gedeelte doet dienst als berging.
De begane grond vloer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. In 2017 is de begane grond vloer van de woning nog extra geïsoleerd en in 2019 zijn de vloeren van de keuken, woonkamer en serre voorzien van een fraaie en praktische pvc-vloer.

1e verdieping:
Overloop met cv-kast, aan de achterzijde van de woning is de grote ouderslaapkamer met een kastenwand, aan de voorzijde bevindt zich de 2 royale slaapkamer.
Complete en goed verzorgde badkamer (2018) met ligbad, badkamermeubel met vaste wastafel, 2e hangcloset, inloopdouche met easy-drain en designradiator.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, 2 royale slaapkamers beide met balkenplafond en speels, gerond plafond.
Via de overloop is het flinke dakterras te bereiken met onder andere zicht op de Berkel.

Bouwjaar: 1995. Perceel: 360 m². Inhoud: ca. 638 m³. Woonoppervlakte: ca. 192 m².
Gebouwgebonden buitenruimte(n): ca. 50 m². Externe bergruimte: ca. 3 m². Verwarming: Nefit HR (2007). Isolatie: volledig geïsoleerd. Energielabel: B.

lees meer +
€ 460.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Markerichter 1 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 460.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    192 m²
  • Perceeloppervlakte:
    360 m²
  • Inhoud:
    638 m³