de Maat 17, BORCULO

GELIJKVLOERS WONEN OP EEN GELIEFDE PLEK

Aan de rand van het centrum, aan een zeer geliefde straat, staat deze ruime patio bungalow met inpandige garage, patio en achtertuin op het zuidoosten.
Deze gelijkvloerse, levensloop bestendige en geschakelde woning kent een half open keuken, tuingerichte woonkamer met schouw en open haard en tuindeur naar de patio en 3 slaapkamers. In de hele woning zijn grote raampartijen aanwezig die voor aangenaam veel lichtinval zorgen. De woning kan geheel naar eigen stijl opnieuw afgewerkt worden. De Maat is een rustige straat met 2 beklinkerde rijbanen met in het midden een groenvoorziening waardoor er een straat is ontstaan met allure. Het leuke centrum van Borculo met de rivier de Berkel ligt op steenworp afstand met een gevarieerd winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en bibliotheek. Verder zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig en de apotheek en huisartsen liggen binnen handbereik.

PERCEEL:
Een met struiken, planten en bomen aangeplante voortuin en een flinke oprit voor het eventueel stallen van 1 of 2 auto’s.
De patio en achtertuin met terras liggen op het zuidoosten, hier is altijd een plekje in de zon te vinden of bij warme dagen een plek in de schaduw.
De huidige tuin is aangelegd met een gazon en diverse borders, hier kunt u naar hartenlust tuinieren.

INDELING:
begane grond:
Overdekt entree, hal, provisiekast met opstelling van HR-combiketel. Straatgerichte keuken met originele keukeninrichting en eethoek waar een grote eettafel kan staan.
Tuingerichte woonkamer met schouw voorzien van openhaard en openslaande tuindeur naar de patio.
Tussenhal met toegang naar toiletruimte voorzien van staand closet en wasfontein, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers ook toegang geven tot de patio.
Originele badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. Vanuit zowel de hal als de tussenhal is de ruime inpandige garage/berging te bereiken.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1974. Perceel: ca. 442 m². Inhoud: ca. 522 m³. Woonoppervlakte: ca. 125 m². Overige inpandige ruimte: ca. 19 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 11 m².
Verwarming: Nefit HR-combi (bouwjaar: 2011). Isolatie: muur- en dakisolatie en deels HR++ glas. Energielabel: D. Bijzonderheden: levensloopbestendig wonen aan een mooie straat met voorzieningen op loopafstand.

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
de Maat 17 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, geschakelde woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Perceeloppervlakte:
    442 m²
  • Inhoud:
    522 m³