De Hofvoogd 21, BORCULO

De Hofvoogd 21 - Borculo

Buiten wonen met de geneugten van de stad

Aan de rand van het Achterhoekse Berkelstadje Borculo ligt deze royale, luxe vrijstaande villa met multifunctionele aanbouw, vrijstaande garage/schuur en een ruime veranda voorzien van een sfeervolle open haard en met een fantastisch uitzicht op het natuurgebied Beekvliet. Deze unieke locatie moet u zelf beleven!

De ligging is aan de rand van Borculo in de rustige woonwijk Het Elbrink. Scholen, winkels, huisartsen, apotheek, bibliotheek en diverse sportfaciliteiten liggen binnen handbereik. Het prachtige en uitgestrekte buitengebied ligt hier aan uw voeten met prachtige fiets-/ en wandelpaden. De villa is in 2000 gebouwd, kent een goede staat van onderhoud, is volledig geïsoleerd en in 2020 zijn er 12 Solar Edge zonnepanelen geplaatst.

Kortom een bezichtiging is zeer zeker de moeite waard. U bent van harte welkom

Indeling:
Kelder: Provisiekelder bereikbaar vanuit de keuken.
Begane grond: entree, hal met fraaie tegelvloer, toiletruimte (2017) met modern hangcloset, wasfontein en vloerverwarming. Ruime living met tuingerichte woonkamer met massief eikenvloer, sfeervolle open haard en openslaande tuindeuren naar veranda. Aansluitend aan de voorzijde bevindt zich de zit-/tv-kamer. Straatgerichte open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van natuurstenen werkblad en luxe Miele en Bosch inbouwapparatuur. De vloer is hier ook voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Tussenhal met voor-/ en achterdeur. Vanuit tussenhal tevens toegang tot praktische bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van wasmachine en droger en opstelling cv-combiketel. 2e toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Multifunctionele kamer geschikt voor kantoor-/praktijk en/of hobbykamer.
1e Verdieping: overloop met vaste kast en 3 slaapkamers, masterbedroom voorzien van vaste kast en alle slaapkamers voorzien van een dakkapel. Moderne en complete badkamer met hoek bad, luxe douchehoek met stoomcabine en
yet-streams, 3e moderne hangcloset, dubbele designwastafel met wastafelmeubel en de vloer is voorzien van vloerverwarming. Via vlizotrap op overloop bereikbare…..
2e verdieping: ruime bergzolder met stahoogte.

Bouwjaar: 2000. Perceel: 602 m². Inhoud: ca. 752 m³. Woonoppervlakte: ca. 196 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 15 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 28 m². Externe bergruimte: ca. 15 m². Verwarming: HR-CV Ecomline (2000). Zonnepanelen: 12 stuks (2020). Isolatie: volledig geïsoleerd.
Energielabel: volgt.

lees meer +
€ 689.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Hofvoogd 21 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 689.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    landhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    196 m²
  • Perceeloppervlakte:
    602 m²
  • Inhoud:
    752 m³