Burgemeester van Weliestraat 25, BORCULO

Deze woning is reeds verkocht.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Borculo - Burgemeester van Weliestraat 25

RIANT PERCEEL IN HARTJE BORCULO!

Deze keurige, half vrijstaande gezinswoning heeft een uitgebouwde keuken, inpandige berging en vrijstaande garage achterop het perceel. Vanuit de doorzonkamer kijkt u fraai op uw eigen, diepe achtertuin. Op de verdieping maar liefst 5 (kleine) slaapkamers. De achtertuin is een lust voor het oog, biedt veel privacy en is perfect op het Zuiden gesitueerd. Het rustige, eenrichting straatje ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Borculo, daarnaast bevinden diverse sportfaciliteiten en scholen zich op nog geen 5 (fiets en/of wandel) minuten. Voor ontspannen wandelingen of fietstochten met uw hond of de kinderen zijn er legio aan mogelijkheden in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met een houten parket vloer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de vele ramen via de openslaande tuindeuren is het terras en de tuin te bereiken. Keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de provisiekelder te bereiken.
Tussenhal met tuindeur en aansluitend een royale berging met CV opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en tevens een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop. Vijf slaapkamers waarvan vier met vaste kasten en één met toegang tot het balkon. Goed verzorgde badkamer met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Vlizotrap naar bergzolder.

Perceel:
Een absoluut hoogtepunt van deze woning is de goed verzorgde en diepe achtertuin. Op elk moment van de dag vindt u hier een idyllische plekje in de zon of in de schaduw. Kortom, een heerlijke ruime tuin, waar kinderen kunnen spelen en u naar hartenlust kunt tuinieren of heerlijk genieten van ontspannende momenten in de buitenlucht.
De vrijstaande garage biedt niet alleen parkeerruimte voor uw auto, maar ook voor extra opslag- of hobbymogelijkheden.

Bouwjaar: 1952. Perceel: 438 m². Inhoud: ca. 510 m³. Woonoppervlakte: ca. 124 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 11 m². Externe bergruimte: ca. 17 m². Verwarming: Nefit Topline HR (bouwjaar: 2011). Isolatie: gedeeltelijk isolatieglas en HR++ glas. Energielabel: F.

lees meer +
€ 315.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Burgemeester van Weliestraat 25 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 315.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1952
  • Woonoppervlakte:
    124 m²
  • Perceeloppervlakte:
    438 m²
  • Inhoud:
    512 m³