Alexandrinalaan 7, BORCULO

Borculo - Alexandrinalaan 7

RUIMTELIJK EN LANDELIJK

In het fraaie Achterhoekse buitengebied tussen de plaatsen Borculo en Ruurlo ligt deze goed onderhouden en uitgebouwde, royale tweekapper met aangebouwde stenen garage, carport, robuust overdekt terras en vrijstaand tuinhuis.
Deze 2^1 woning is gelegen in een klein buurtschap genaamd “Klein Borculo” en heeft in het verleden onderdeel uitgemaakt van de LEO-stichting alwaar de Fraters uit Utrecht tientallen jaren de dienst uit maakten.

Als je van tuinieren houdt dan val je hier met de neus in de boter. Wat een achtertuin!
Siertuin, moestuin, strakke groene grasmat en/of ecotuin?
Dit zeer ruime perceel van maar liefst 1.450 m² biedt een legio aan mogelijkheden.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en er is hier een royale woonkeuken gerealiseerd met een prachtig uitzicht over je eigen tuin door de grote raampartijen van vloer tot plafond. De begane grond is grotendeels voorzien van een comfortabele vloerverwarming evenals de vloer in de badkamer. In 2019 is de 1e verdieping gerenoveerd naar de eisen van deze tijd en er zijn 23 gloednieuwe zonnepanelen aanwezig.
De garage en carport worden in mei 2023 compleet herbouwd.

Aan de voorzijde van het perceel een grote eigen oprit die leidt naar de carport. Op eigen perceel kunnen dus meerdere auto’s gestald worden.
Langs de carport en aangebouwde stenen garage kom je in de gigantische en avontuurlijke achtertuin met een kronkelend grindpad naar achteren, meerdere terrassen waaronder een robuust en stijlvol overdekt terras met hooizoldertje, houten tuinhuis, flinke vijver, borders, bramenstruiken, groentetuin, bomen waaronder een knotwilg en notenboom.

Kortom een belevingstuin…………..…kom kijken en beleef het zelf.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, doorzonwoonkamer met grote raampartijen met prachtig zicht op de uitgestrekte achtertuin, royale woonkeuken met openslaande tuideuren, keukeninrichting voorzien van hardstenen werkblad, alle benodigde inbouwapparatuur en kookeiland. Vanuit de woonkeuken met eethoek heb je een inspirerend uitzicht over de achtertuin met haar aangelegde borders, vijver en diverse bomen.
Achter de keuken is een praktische bijkeuken/achter hal aanwezig met de aansluitingen van het witgoed, de opstelling van de
HR-combiketel en gootsteen en vanuit hier is ook de achtertuin te bereiken. Tevens is de kelder via de keuken bereikbaar.
Aan de voorzijde van de woning is nog een handige kantoor-/studeerkamer te vinden. De onlangs vernieuwde toiletruimte is via de hal toegankelijk, deze is voorzien van een modern hangcloset en wasfontein.
De vloeren van de woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, 3 goed bemeten slaapkamers, allen voorzien van keurige laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds en spotjes met led-verlichting.
Moderne badkamer voorzien van alle gemakken waaronder een ligbad, ruime inloopdouche met stortkop en easy-drain, badkamermeubel met dubbele wastafel, 2e hangcloset, designradiator en ook hier een comfortabele vloerverwarming.

2e verdieping:
Via luik op overloop is via een vlizotrap een ruime en geïsoleerde bergzolder te bereiken.

Bouwjaar: 1966. Perceel: 1.450 m². Inhoud: ca. 590 m³. Woonoppervlakte: ca. 123 m². Overige inpandige ruimte: ca. 34 m². Verwarming: Intergas HR Combi (bouwjaar: 2011). Isolatie: muur-, dak-, HR++ glas en deels vloerisolatie. Energielabel: A.

lees meer +
€ 415.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Alexandrinalaan 7 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 415.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    123 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1450 m²
  • Inhoud:
    589 m³