Huiskesdijk 4, BELTRUM

Beltrum - Huiskesdijk 4 / 4a

Ruimte, rust en veel groen.

Zeer royale woonboerderij met dubbele bewoning, vrijstaand multifunctioneel bijgebouw welke nu in gebruik is als kinderdagverblijf, vrijstaande stenen schuur/werkplaats en een vrijstaand bijgebouw met stallingsmogelijkheden voor 3 auto’s en een berging.

Deze woonboerderij welke gebouwd is in 1912 is landelijk gelegen in het buitengebied van het Achterhoekse dorp Beltrum in de driehoek Borculo/Ruurlo, Eibergen en Lichtenvoorde. U kunt hier onder andere genieten van veel ruimte, rust, groen, het meanderende riviertje de Slinge en diverse aangelegde kerkepaden in de directe omgeving.
Op slechts enkele autominuten ligt de grotendeels recent opnieuw aangelegde N18.

De woonboerderij is goed onderhouden en met goede zorg bewoond door de huidige eigenaren. Zo is onder andere de vrijstaande stenen schuur/werkplaats in 2009 gebouwd, het multifunctionele bijgebouw in 2010 compleet verbouwd, in 2015 is het voorhuis (4) op de begane grond compleet verbouwd en in 2016 zijn de keuken en woonkamer vernieuwd in het achterhuis (4a).

Deze royale woonboerderij biedt al het goeds van landelijk genieten.

Indeling:
Voorhuis nummer 4

Begane grond: entree, hal, woonkamer met hoog plafond en grote raampartijen die een mooi uitzicht geven over de landerijen. Op vloer ligt een keurige laminaat vloer.
Woonkeuken met moderne keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur en provisiekast. Op de vloer liggen praktische plavuizen.
Praktische bijkeuken met keukenblok en opstelling van cv-combiketel. Tussenhal met toegang tot toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Wasruimte met aansluitingen ten behoeve van wasmachine en wasdroger. Goed verzorgde badkamer met inloopdouche, vaste wastafel met ombouw en designradiator.
3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien een kastenwand. Alle 3 de slaapkamer zijn voorzien van een keurige laminaatvloer.
De wanden en plafonds van alle ruimten zijn keurig en strak afgewerkt.
Berging met openslaande tuindeur die toegang geeft tot het overdekte terras.

1e Verdieping: casco royale zolder met hilde en mogelijkheden voor het realiseren van extra slaapkamer(s), speel-/hobbyzolder of atelierruimte.

Achterhuis nummer 4a

Begane grond: Entree, hal, toiletruimte voorzien van modern hangcloset en was fontein, woonkeuken met moderne keukeninrichting (2016) met onder andere kook-/spoeleiland natuurstenen werkblad en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat, wasemkap, stoomoven, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De vloer is voorzien van een praktische plavuizen vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Vanuit de keuken is het overdekte terras bereikbaar middels een schuifpui.
Woonkamer met grote schuifpui met prachtig vergezicht over de landerijen, ook hier is de vloer afgewerkt met plavuizen en een comfortabele vloerverwarming.
Vanuit de tussenhal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar en de royale en complete luxe badkamer met hoekbad, inloopdouche, 2e toilet, vaste wastafel met ombouw en designradiator.
Praktisch bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van wasmachine en droger en opstelling van cv-combiketel.

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers voorzien van dakraam en 2 slaapkamers voorzien van vaste kasten. Tevens bevindt zich er op deze verdieping nog een ruime bergzolder.

Multifunctioneel bijgebouw

Begane grond: Entree, verblijfsruimte, 6 kleine slaapkamers, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein, kindertoilet, dichte keuken. Via vaste trap naar…
1e verdieping: open ruimte geschikt voor diverse doeleinden zoals praktijk-/kantoorruimte en/of hobbyruimte. Er is voor de 1e verdieping op eenvoudige wijze een eigen opgang te creëren.
Het gehele gebouw is volledig geïsoleerd, alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en een eigen cv-combiketel (Remeha Avanta HR, bouwjaar:2010) zorgt voor de verwarming en het warme water.


Bouwjaar: 1912. Perceel: ca. 6.000 m² (meer grond bij te kopen tot circa 2 hectare). Inhoud: ca. 1.752 m³. Woonoppervlakte: ca. 420 m². HR CV-ketel (nr. 4: 2007 / nummer 4a: 2019). Isolatie: gedeeltelijk muurisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing. Energielabel: nummer 4: D / nummer 4a: F.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Huiskesdijk 4 a - BELTRUM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1912
  • Woonoppervlakte:
    420 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6000 m²
  • Inhoud:
    1752 m³