Soerinkweg 3, BARCHEM

Deze woning is succesvol verkocht
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Soerinkweg 3 - Barchem

RUWE DIAMANT IN HET GROEN!

Verrassend ruime, vrijstaande villa met compleet woongenot gelijkvloers, inpandige garage, volledig onderkelderd en uitzonderlijke, groene oase in hartje Barchem. Met een slaap- en badkamer op de begane grond, 4 (!) slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping, een royale onder verdieping voor gym, hobby of werkplaats een zeer veelzijdige woning. De villa is origineel en komt in aanmerking voor modernisering. Aan de voorzijde direct uitzicht op het bos en aan de achterzijde een fraai overdekt terras, waar u kunt genieten van de enorme achtertuin met fruitbomen, houten schuur, privacy, het groen en de rust. Barchem heeft een bakker, basisschool, supermarkt, het openbaar vervoer en een rijk natuurgebied rondom en dit allemaal op loopafstand.

Op zoek naar een woning met (veel) mogelijkheden en ruimte? Maak dan snel een afspraak.

Zowel de voor- als de achtertuin biedt veel groen en privacy. De garage is te bereiken via de oprit langs de woning. De achtertuin is gesitueerd op het westen en heeft verschillende bomen zoals, noten-, pruimen en appelbomen. Verschillende terrassen rondom de woning, waar het heerlijk vertoeven is.

Ziet u zichzelf al genieten van de avondzon met een drankje onder de veranda?

Indeling:
Onderverdieping: Riante garage met elektrische deur. Royale bergruimte annex hobby- c.q. werkruimte. CV opstalplaats. Wijnkelder. Hal met trap naar begane grond.
Begane grond: Overdekte entree. Hal met vide en plavuizenvloer. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met openhaard en schuifpui naar het terras. Dichte keuken met 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Ruime slaapkamer met vaste kasten en aangrenzende badkamer. Badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, werkkast en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers, waarvan twee ruime slaapkamers met toegang tot het balkon, bergruimte en een vaste kast. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Separaat 3e toilet.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1979. Perceel: 1.340 m². Inhoud: ca. 1045 m³. Woonoppervlakte: ca. 179 m².
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2019). Isolatie: Muur-, dak- en gedeeltelijk glas. Energielabel: C (voorlopig).

lees meer +
€ 495.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Soerinkweg 3 - BARCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 495.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    179 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1340 m²
  • Inhoud:
    1045 m³