Schoolstraat 7, BARCHEM

Deze woning is succesvol verkocht
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Barchem - Schoolstraat 7

GOED ONDERHOUDEN WOONHUIS!

In de Achterhoek met zijn prachtige coulisselandschap ligt in het dorpje Barchem, deze uitgebouwde en goed onderhouden vrijstaande woning met eigen oprit en inpandige garage. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen, een zonneboiler, vloerverwarming in de woonkamer en grotendeels kunststofkozijnen. De inpandige garage heeft een zolder waar een slaap- en badkamer zijn gerealiseerd, ideaal voor bijvoorbeeld gasten. De brede, groene achtertuin is gesitueerd op het zuiden, welke is omgeven door bomen waardoor er geen inkijk is en voldoende schaduw op warme dagen. Vrijstaand wonen en toch een lage energierekening!

Het gezellige plaatsje Barchem ligt in een bosrijke omgeving. De basisschool, supermarkt en de bakker zijn op loopafstand gelegen. Het dorp heeft een uitgebreid verenigingsleven, waar noaberschap nog bestaat. Rustzoekers, wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken.

Aan de voorzijde een eigen oprit met parkeermogelijkheden en toegang tot de garage. Via de overkapte zijingang is de heerlijke achtertuin te bereiken. In de tuin bloeit altijd wel wat en vind u zowel een zon- als schaduwplek. De vijver is voorzien van een cascade met waterpomp. Op het terrein is een grondwaterpomp aanwezig.

Indeling:
Begane grond: hal met plavuizenvloer en trappenkast. Uitgebouwde L-vormige woonkamer met stookkanaal, schuifpui en luxe plavuizenvloer met vloerverwarming. De dichte keuken heeft een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. De bijkeuken heeft een vaste kast, wasmachineaansluiting en vanuit hier is de tuin te bereiken. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De inpandige garage heeft een plavuizenvloer en een zolder. Op deze zolder is een slaap- en badkamer gerealiseerd.
1e Verdieping: via de overloop bereikt u de drie slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een schuifpui met toegang tot het balkon. Alle slaapkamers hebben vaste kasten. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en wandcloset. Op de gehele verdieping ligt een laminaat- en plavuizenvloer.
2e Verdieping: via de vlizotrap bereikt u de ruime bevloerde bergzolder. Hier bevindt zicht de CV opstalplaats.

Bouwjaar: 1972. Perceel: 406 m². Inhoud: ca. 505 m³. Woonoppervlakte: ca. 133 m².
Verwarming: HR-CV combi-ketel (Remeha Calenta 2018). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B.

lees meer +
€ 339.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Schoolstraat 7 - BARCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 339.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    133 m²
  • Perceeloppervlakte:
    406 m²
  • Inhoud:
    505 m³