Lochemseweg 15, BARCHEM

RUIME WONING MET MOGELIJKHEDEN
Vrijstaande woning gelegen nabij het bos, met tuinhuis en aangebouwde royale multifunctionele ruimte. De woning betreft het voormalige postkantoor van Barchem. Dankzij de grootte en de indeling is deze woning zeer geschikt als bijvoorbeeld woonhuis met praktijk aan huis of woning met mogelijkheid tot mantelzorg. De, in 2001 gerealiseerde uitbreiding, is in gebruik geweest als antiekwinkel maar kan ook worden ingericht als bijvoorbeeld winkel of garage. De begane grond is praktisch ingedeeld met in de woonkamer een houtkachel. Daarnaast is er op de begane grond een ruime badkamer aanwezig. Op de verdieping maar liefst vier slaapkamers en een tweede badkamer. Op de zolder en in de kelder genoeg bergruimte. De achtertuin biedt veel rust en privacy en diverse plekken waar u zowel van de zon als de schaduw kunt genieten.

De woning is gelegen in Barchem met een parkje tegenover en De Kaleberg nabij. Je wandelt zo het bos in of maakt een mooie fietstocht door de schitterende omgeving.

PERCEEL
Het perceel van 1051 m² biedt een ontspannen en gezellige sfeer. Aan de voorkant is er uitzicht op een park met speeltuin. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin met veel privacy is gelegen op het zuidwesten en heeft diverse plekken waar je kunt genieten van de zon of juist de schaduw. Aan het huis is een veranda met screen aanwezig waar je tijdens zomeravonden goed kunt vertoeven. In de tuin staat een tuinhuis en een kweekkas. Kortom, volop mogelijkheden!

INDELING
Begane grond: Entree met garderobe. Hal met originele granito vloer. Toilet met wandcloset en fontein. Toegang tot de ruime kelder. Woonkamer met veel daglicht en antieke houtkachel. Zitkamer met openslaande tuindeuren. Dichte, landelijke keuken met keramische kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap en aansluitend de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, keukenblok en ingebouwde kasten. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet en douchecabine. De bijkeuken heeft een deur die toegang biedt tot de tuin en een deur die leidt naar de voormalige antiekwinkel.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers waarvan twee met vaste kast(en) en één met toegang tot het balkon/dakterras. Tweede badkamer met raam voorzien van douche, wandcloset, wastafel en wastafelmeubel.
Zolder: Vlizotrap naar grote (berg)zolder.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 15 - BARCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1950
  • Woonoppervlakte:
    195 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1051 m²
  • Inhoud:
    808 m³