Lochemseweg 10, BARCHEM

Deze woning is succesvol verkocht door Beltman Makelaars B.V.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Lochemseweg 10 - 12 te Barchem

ROYAAL & BIJZONDER

Voormalig bankgebouw met woonhuis, berging en vrijstaande dubbele garage.
Diverse details herinneren nog aan het bank verleden. Dankzij de grootte en de indeling is deze woning ideaal geschikt als woonhuis met gastenverblijf / mantelzorgwoning / woning met een praktijk aan huis of voor een gezin. Op de begane grond twee keukens, een slaap- en badkamer en op de verdieping drie slaapkamers en een tweede badkamer. Op de zolders genoeg (berg)ruimte. De voortuin biedt privacy in huis en de achtertuin is beschut. Elke ochtend een vers eitje? De kippenren is ter overname.
De woning is in Barchem gelegen met een speeltuin naast de deur. Barchem is een mooi dorp en biedt een prachtige natuur. U wandelt zo het bos in of maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht naar het stadscentrum van Lochem.
Nieuwsgierig geworden naar de bijzondere details van de oude bank en naar deze woning? Bel dan voor een afspraak.

Aan de zijkant heeft u toegang tot de dubbele garage. De stenen garages zijn vrijstaand en bieden veel ruimte. Aan de woning zit ook nog een (fietsen)berging vast.
Geniet van de goed verzorgde tuin, het getok van de kippen en het rapen van de eieren.
De achtertuin is op het noordoosten gesitueerd en heeft een prachtige grote boom, een groot gazon en er is zelfs een moestuin. Ideaal voor een tuinliefhebber.

Indeling:
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met schouw, openslaande tuindeuren en parketvloer. Eenvoudige keuken met werkblad en vaste kast. Bijkeuken met wasmachineaansluiting, oven, magnetron, koelkast, vaste kast, werkblad en tuindeur. Gastenverblijf/kantoor met vaste kasten en toegang tot de kluis. Voormalige bankkluis, nu in gebruik als kast. Open keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven en tuindeur. Slaapkamer. Badkamer met douche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en tuindeur.
Eerste verdieping: Overloop met trap naar vide. Drie slaapkamers waarvan één met balkon en één met wastafel. Twee slaapkamers hebben een vaste kast. Tweede badkamer met ligbad, wastafelmeubel en wandcloset.
Tweede verdieping: Trap naar zolder. Glazen vide. Ruime zolder met dakraam en aan de andere kant (extra) bergruimte.

Bouwjaar 1961
Perceel 649 m²
Inhoud ca. 730 m³
Woonoppervlakte 164 m²
Verwarming Nefit HR-CV (2017)
Isolatie Dak en glas
Energielabel D

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 10 - 12 - BARCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    164 m²
  • Perceeloppervlakte:
    649 m²
  • Inhoud:
    729 m³