van Wassenaerlaan 31, ALMEN

BUNGALOW MET FRAAI UITZICHT
Uitgebouwde, vrijstaande bungalow met vrijstaande houten berging, dubbele carport en houtopslag. Aan achterzijde een prachtig vrij uitzicht over de weilanden en het fraaie coulisselandschap. Dankzij de raampartijen veel lichtinval en fraaie uitzichten eigen tuin of weidse vergezichten. De verzorgde tuin rondom beschikt over meerdere plekken met zowel zon als schaduw. Rondom veel privacy, bijzondere beplanting en een vijver. Overdekt terras aan voorzijde, een heerlijke plek om van de diepe voortuin te genieten.

De woning bevindt zich op een plek gelegen aan de rand van Almen met weids uitzicht. De kern van het gezellige Almen met een eigen supermarkt en zwembad ligt op fiets- of wandelafstand. Bijzonder vrij in het lommerrijke gebied van Almen. Op fietsafstand van Hanzestad Zutphen en Lochem, een aangename woonlocatie.

PERCEEL
Een perceel van maar liefst 2790 m² eigen grond. Heerlijke tuin met prachtige vijver, kleurrijke borders, diverse terrassen en verscholen paadjes. Het overdekte terras aan voorzijde is een heerlijk plek om van de diepe voortuin met vijver te genieten.

Lange eigen oprit naar de dubbele carport annex berging, naast de carport nog parkeerruimte voor twee auto’s.

INDELING
Entree. Hal. Lichte gang met natuurstenen vloer en toegang tot overdekt terras aan voorzijde. Z-vormige woonkamer met veel raampartijen, open haard en een parketvloer. Keuken voorzien van voldoende bergruimte, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap en keramische kookplaat met wokbrander. Bijkeuken met wasmachineaansluiting.
L-vormige gang. Slaapkamer met vaste kastenwand. Slaapkamer met vaste kast. Toilet met fonteintje. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Berging met CV en boiler opstelling. Studeerkamer met fraai uitzicht. Doorloop met diverse vaste kasten. Tweede badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet. Aangebouwde ruime (slaap-)kamer met deur naar zijtuin, deze kamer kan eventueel ook dienen als kantoor-/praktijk aan huis.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1952. Perceel: 2790 m². Inhoud: ca. 955 m³. Woonoppervlakte: ca. 196 m².
Verwarming: CV-ketel, zonneboiler, deels vloerverwarming. Isolatie: Grotendeels glas, gedeeltelijk vloer en dakisolatie.
Energielabel D.

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Brochure downloaden
van Wassenaerlaan 31 - ALMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1952
  • Woonoppervlakte:
    196 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2790 m²
  • Inhoud:
    955 m³