Scheggertdijk 43, ALMEN

UITZICHT RICHTING HET TWENTEKANAAL
Half vrijstaande woning met een multifunctioneel bijgebouw van ca. 65 m². De woning bevindt zich in het buitengebied van Almen. Het is solide gebouwd, niet al te groot met 4 slaapkamers. Dankzij de vele ramen een licht woonhuis met fraaie uitzichten op het coulissen landschap. Vanuit de “luie stoel” ziet u de boten op het Twentekanaal voorbij varen.

Het ruime, rechthoekige perceel van maar liefst 1100 m² beschikt over terrassen aan drie zijden van de woning. De veranda bevindt zich aan de achterkant met uitzicht op de mooie tuin en vergezicht. De tuin is met zorg aangelegd en wordt goed onderhouden. Bijzonder vrij, maar niet afgelegen, in het lommerrijke buitengebied van Almen, richting Laren Gld. Op fietsafstand van Hanzestad Zutphen een aangename woonlocatie. Wij nodigen u graag uit om het ter plaatse ter ervaren.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Ruime hal met verdiepte trap- annex provisiekast. Toilet met fontein. Woonkamer voorzien van schouw en sfeervolle gaskachel, terrasdeur en houten vloerdelen. Open keuken voorzien van basis inrichting. Bijkeuken met CV-opstelling, wasmachineaansluiting en tuindeur. Hal en bijkeuken zijn voorzien van originele, plavuizen vloer.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers waarvan één met balkondeur en vaste kastenwand. Balkon aan voorzijde. Badkamer voorzien van zitbad, wastafelmeubel en toilet. Verdieping is voorzien van een kurkvloer.

BIJGEBOUW/PERCEEL
Bijgebouwen:
- Bijgebouw van ca. 65 m² (1997) is verwarmd (eigen CV systeem), geïsoleerd, voorzien van zolder, twee ruime compartimenten, eigen woonkeuken met pantry en plavuizenvloer.
- Stenen fietsenberging (ca. 6 m²)

Het perceel beschikt over een eigen inrit aan de achterzijde en direct naar het bijgebouw. Daarnaast is er een groot (speel)gazon, meerdere (beuken)hagen, rododendrons en grote beuken met regelmatig een eekhoorn.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1960. Perceel: 1.115 m². Inhoud: ca. 370 m³ (woonhuis) + ca. 345 m³ (bijgebouw)
Woonoppervlakte: ca. 90 m² (woonhuis) + ca. 65 m² (bijgebouw). Verwarming: HR-CV combiketel (Nefit 2023).
Gedeeltelijk glas- en muurisolatie. Energielabel: D.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Scheggertdijk 43 - ALMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    155 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1115 m²
  • Inhoud:
    715 m³