Gravenweg 13, ALMEN

Deze woning is succesvol verkocht door Beltman Makelaars B.V.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

Gravenweg 13 - Almen

FENOMENAAL UITZICHT

Onder architectuur gebouwde, vrijstaande semibungalow met carport en zowel een inpandige als aangebouwde berging. Een meesterlijk ontwerp met veel licht, ruimte en zicht. Speelse hoogte met metershoge raampartij in de tuingerichte woonkamer met groot dak overstek annex veranda met uitzicht over de weilanden richting het meanderende riviertje De Berkel. Het gehele woonprogramma gelijkvloers en op de verdieping ook nog 2 royale (slaap)kamers en een 2e badkamer. Hoogwaardige isolatie en zonnepanelen zorgen voor lage maandlasten en een optimaal wooncomfort. Geniet zowel binnen als buiten van het geweldige uitzicht dat nimmer verveelt. De achtertuin is overzichtelijk en perfect op het zuiden gesitueerd, een oase van rust met eigen sauna, (buiten)douche en overkapping. Gelegen in een rustige woonwijk tegenover een plantsoen (waar geregeld de groene specht wordt gespot) aan de rand van het karaktervolle dorp Almen.
Almen ligt tussen de steden Lochem en Zutphen, is omgeven door bos en biedt een gezellig dorpsplein, basisschool, supermarkt, zwembad en diverse sport accommodaties.

Groen uitzicht aan de voorzijde en volop parkeermogelijkheden, al dan niet overdekt.
In de achtertuin kijkt u heerlijk uit over de weilanden en de rivier de Berkel. Ligging op het zuiden, een zonnig plekje is altijd te vinden. Direct aan de woning bevindt zich een royaal terras dat gedeeltelijk overdekt is.

Begane grond: Hal. Toilet met zwevend wandcloset en fontein. Tuingerichte, lichte woonkamer met dakramen en openslaande tuindeuren. Woonkeuken met eiland, inductiekookplaat, afzuigkap, stoomoven, Quooker, vaatwasser, koelkast en trapkast. Slaapkamer met toegang tot de badkamer. Badkamer met douche, dubbel wastafelmeubel en 2e wandcloset. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, vaste kastenwand en tuindeur. Inpandige berging met tuindeur. De begane grond is voorzien van een natuurstenenvloer (van Noorse lei) met vloerverwarming (exclusief de slaapkamer).
Berging: Aangebouwde stenen berging. Overdekt te bereiken, aangebouwde buiten sauna, (dichte) buitendouche en een heerlijk, overdekt zitje om uit te blazen. Genieten van uw eigen wellness binnen handbereik.
Eerste verdieping: Lichte, royale overloop met eigen werkplek en dakramen.
Twee royale slaapkamers waarvan één met toegang tot de berging. Ruime berging met CV ketel. Luxe badkamer met douche, wastafel en 3e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een vloerbedekking

Bouwjaar 2002. Perceel 526 m². Inhoud ca. 690 m³. Woonoppervlakte ca. 166 m².
Verwarming Nefit Excellent (2002). Volledig geïsoleerd. Energielabel A.
Zonnepanelen 20 stuks.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Gravenweg 13 - ALMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2002
  • Woonoppervlakte:
    166 m²
  • Perceeloppervlakte:
    526 m²
  • Inhoud:
    688 m³