COVID-19

Rico vertelt

Sinds het voorjaar van 1998 werk ik met veel plezier bij Beltman Makelaars. In die tijd begonnen als assistent makelaar, maar inmiddels al 20 jaar als beëdigd NVM makelaar. Erg leuk werk waarbij het intermenselijk contact door mij het meest wordt gewaardeerd.
Ook het team waarin we werken beschikt over een goede chemie, waarbij eenieder het belang van de klant centraal heeft staan. Dat is ook bij onze klanten niet onopgemerkt gebleven, sinds jaren verkopen wij de meeste woningen in de gemeente Lochem.

Om de markt in Berkelland beter te bedienen hebben we in 2019 onze 2e vestiging geopend midden in het centrum van Borculo.

Jeannet en ik zijn ook in 1998 verhuisd naar Lochem, omdat wij ook zagen in wat voor mooie omgeving wij aan het werk waren. Sindsdien zijn we 2x verhuisd binnen Lochem en wonen op een fijne plek met onze twee kinderen. We voelen ons op en top thuis in het Lochemse.
Een omgeving waar met name ik mijn passie heb ontdekt en dat is hardlopen. Een aantal jaar geleden gestart en sindsdien enkele marathons gelopen. Drie keer in de week is dit een soort rustmomentje geworden waarbij ik mijn gedachten kan ordenen die ontstaan zijn in de werkweek.
Daarnaast spring ik regelmatig op de fiets om zo ook de nodige kilometers te maken in deze fantastische regio. Een regio waarin mensen de rust en de ruimte nog weten te vinden en te waarderen. Kortom een prettige woonomgeving waarin ik u van harte welkom heet!