Verkoop

Wij bemiddelen graag bij de verkoop van uw woning. Dit kan Full service of als Zelf met service!
Graag komen wij ons voorstellen, dit is geheel vrijblijvend.
Tevens nemen wij de woning aandachtig op en geven u een gefundeerd waardeoordeel met een verwachte opbrengstwaarde, een advies vraagprijs en offerte voor de gewenste dienstverlening. Deze service is gratis.

Voor gemeente Lochem: voor een afspraak mail naar info@beltman.nl of bel naar 0573- 432 432.
Bedrijfsfilm Lochem: https://www.youtube.com/watch?v=hdzBJK269Ko
 
Voor gemeente Berkelland: voor een afspraak mail naar berkelland@beltman.nl of bel naar 0545- 745 200.
Bedrijfsfilm Berkelland: https://www.youtube.com/watch?v=n5c0Ythqs-s

Lees hier de beoordelingen van voorgaande verkopers.

Stapgewijs onze bemiddeling bij verkoop


Opname woning (vrijblijvend)

Voor een optimaal resultaat, een bijzondere aanpak! Onze persoonlijke aanpak zal tijdens ons bezoek worden toegelicht zodat u een compleet beeld krijgt van onze werkzaamheden en courtage (kosten).
Dit alles doen wij geheel kosteloos en vrijblijvend!
Eén van onze register makelaars-taxateurs (RMT) Rico van Ark, Rinze Addink, Roderik Geltink en/of Nancy Boekelman komt bij u thuis langs en neemt uw woning aandachtig op.

Waarde analyse (vrijblijvend)

Terug gekomen op kantoor beginnen wij met het verzamelen van informatie zoals: kadastrale gegevens, vergelijkingen, bestemmingsplan, buurt informatie, plattegronden e.d. Aan de hand van al deze gegevens bepalen wij wat de woning waard is en geven wij u een vraagprijs advies. Na uw goedkeuring begint ons bemiddelingstraject voor verkoop:

Foto's en aanmelding

Ook ons binnendienstpersoneel bezoekt de woning en maakt zo kennis met opdrachtgever en woning. Zij maken de foto’s en regelen de lijst van zaken, opdracht tot dienstverlening en NVM vragenlijst. Persoonlijke betrokkenheid van ons hele bedrijf bij onze opdrachtgever. Ook leidt een bezoek van ons ieder aan de woning tot merkbaar betere telefonische en persoonlijke informatie van onze binnendienst aan gegadigden. Brochures maken wij in eigen beheer. Verzorgd, uitgebreid en naar uw wensen. Vervolgens kan de woning worden aangemeld bij het NVM netwerk. Dit geeft een sneeuwbaleffect aan verspreiding onder onze ingeschreven zoekers, maar dankzij de NVM ook bij de zoekers van onze collega-makelaars.

Presentatie

Ons aanbod presenteert zich in een heel toegankelijk makelaarskantoor in het stadscentrum. Onze ‘winkel’ is ook op zaterdagen geopend. Dankzij NVM wisselen wij al ons aanbod uit met andere NVM makelaarskantoren en de drukst bezochte onroerend goed website www.funda.nl. De meeste woningzoekers oriënteren zich eerst op funda.nl en surfen al snel door naar… www.beltman.nl, een opvallend uitgebreide en actuele site. Bezoekers vinden er complete informatie, met foto’s, eventuele tekeningen, kadastrale kaart, bestemmingsplan, buurt informatie en toelichtende tekst. Nagenoeg iedere dag werken wij de site bij en krijgen opvallend veel bezoekers. Unieke aansprekende brochures, die voor elke gegadigde klaar liggen.

Bezichtigingen

Bezichtigingen worden uitsluitend gedaan door Rico van Ark (RMT), Rinze Addink (RMT), Roderik Geltink (RMT) of Nancy Boekelman (RMT). Bij ons geen in-verkoopname door een doorgewinterde makelaar die de concrete verkoopprestatie overlaat aan assistenten. Een goede bezichtiging geeft vertrouwen. Dat vertrouwen is basis voor een transactie. Ook ’s avonds en op zaterdagen zijn wij beschikbaar indien geïnteresseerden op kantooruren verhinderd zijn voor bezichtigingen. Bezoeknotities worden actueel bijgehouden en doorgemaild of gebeld.


Onderhandelingen

Onderhandelingen zijn ambitieus, maar geloofwaardig. Uitgangspunt is het specifieke belang van onze opdrachtgevers. Bijkomende zaken zoals roerende goederen, datum van levering en bijzondere bepalingen hebben onze aandacht.

Koopakte

Na de koop stellen wij een koopakte op, naar het model van de NVM. Eventuele vragen krijgen tijdig en duidelijk antwoord. Wij begeleiden de verkoop tot na oplevering van de woning en notarieel transport.

Wat is mijn huis waard?

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning?

meer info
gratis waardebepaling