COVID-19

Covid-19

Corona en onze maatregelen

Coronabeleid Beltman Makelaars
In het kader van het heersende Coronavirus dienen wij als Beltman Makelaars de nodige voorzichtigheid in acht te nemen in uw belang, het belang van onze opdrachtgevers en tevens ook ons eigen belang. Uiteraard volgen wij de instructies van onze overheid (richtlijnen RIVM) op en treffen alle noodzakelijke maatregelen.

Onze medewerkers 
Onze medewerkers verklaren geen verschijnselen te hebben zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts die mogelijk duiden op de aanwezigheid van het Coronavirus. Zij kunnen hun werkzaamheden derhalve gewoon uitvoeren. Echter, het momenteel niet hebben van deze verschijnselen behoeft geen garantie te zijn dat wij (of u) geen drager kan zijn van het Coronavirus.
Bij aanwezigheid in ons kantoor vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen die ons door de RIVM zijn opgelegd. Wij schudden geen handen meer, maar begroeten u graag met een glimlach.

Taxatie of waardebepaling
Bij deze werkzaamheden dienen wij uw woning van buiten en binnen op te nemen.
Het kan echter zijn dat dat er bij u of in uw gezin (indien van toepassing) gezinsleden zijn die symptomen hebben als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts welke kunnen duiden op het potentieel aanwezig zijn van het Coronavirus. In dat geval is het handig dat wij allen de eigen verantwoordelijkheid nemen om verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden. In dat geval zijn er een aantal mogelijkheden:
a. Wij maken een nieuwe afspraak en verplaatsen de werkzaamheden;
b. De afspraak gaat door, echter gedurende de werkzaamheden zorgt u ervoor dat er geen gezinsleden aanwezig zijn en gaat u allemaal bijvoorbeeld gezellig een stuk wandelen;
c. U bent in het geheel niet thuis en wij kunnen de sleutel dan af- of ophalen (in overleg) om onze werkzaamheden uit te voeren, zonder dat er iemand thuis is.

Bezichtiging
Wij verzoeken zowel verkoper(s) als kandidaat kopers een bezichtiging af te zeggen indien er binnen hun gezin (indien van toepassing) gezinsleden zijn met verschijnselen zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts die mogelijk duiden op de aanwezigheid van het Coronavirus.
Na een bezichtiging raden wij verkopers aan om hun huis schoon te maken en te desinfecteren, met name vaak aangeraakte gebieden zoals deurknoppen en handgrepen. 

Bezoek kantoor Beltman Makelaars
Wij proberen het bezoek aan ons kantoor zoveel mogelijk te vermijden. Bij voorkeur handelen wij vragen telefonisch af.
Op kantoor is voldoende gelegenheid om handen te wassen. Onze winkel en spreekkamer (inclusief gebruikte materialen) worden meerdere malen per dag gereinigd, maar ook voor- en na ieder bezoek.

Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, maar ook het voorzetten van onze dienstverlening. 

Lars Beekman

Medewerker binnendienst